13

Само питам

преди 5 години

В ануса колко и в какви копюри е крила?

12

Анонимен

преди 5 години

тъкмо до края на годината ще съберат за коледни надбавки на пенсионерите. дай Боже !

11

Анонимен

преди 5 години

Няма исторически прецедент някой да е успял да я прекоси долината на крадливите и грабливи българи без да е бил окраден и ограбен! Все пак говорим за едно племе, което обожава крадци и разбойници, хайдуци и обирджии!

10

t.p.

преди 5 години

Според мен има две причини да пренасяш такива суми по такъв начин:1. ако си безпаметно тъп2. ако парите имат тежко криминален произход или са свързани с такъвИ в двата случая е добре да се конфискуват

9

Хистолог

преди 5 години

До Анонимен#2 _ не знам за буля Кировица , ама 90_те години нямаше евра все още.....нали??!!!

8

Анонимен

преди 5 години

ОБЩО ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ ДВЕ ПАЧКИ!!!ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ ДА УКРИЕ НЕ ДВЕ А 4 ПАЧКИ ВЪВ КОТЕТО СИ !! НАБУТВАШ ГИ В ЕДИН ГОЛЯМ ТАМПОН И НИКОЙ НЯМА И ДА ТЕ ПИПНЕ!!! И ТОВА Е САМО КОЛКОТО ДА МИНЕШ ГРАНИЦАТА!ДА И ГИ ОТНЕМАТ МОМЕНТАЛНО ЗА ТОВА , ЧЕ НЕ Е ПОЛЗВАЛА ХРАЛУПАТА !

7

предложение

преди 5 години

Да преименуват "Калотина" в "Кюлотина".

6

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ!!!ОТКРИВАШ СИ 10 РАЗЛИЧНИ СМЕТКИ И ПРЕВЕЖДАШ ПАРИТЕ ОТ 10-ТЕ СМЕТКИ ПО ПОСОКА ЕДНА НЯМА ДОРИ ДА ТИ НАПРАВЯТ НА ВЪПРОС!!!ТЯ ОБЯСНИЛА, ЧЕ ИСКАЛА СА СИ СПЕСТИ ТАКСАТА ПРЕВОД ОТ ОКОЛО 100 ЕВРО ОБЩО!!

5

Анонимен

преди 5 години

КАКТО ОБИКНОВЕНО ЖУРНАЛИСТИТЕ СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧАВАТ, Т.Е. ЛЪЖАТ.

4

Коко

преди 5 години

Квото скраднали от Холандия тва е...

3

Анонимен

преди 5 години

Милиони ама само хиляди

2

Анонимен

преди 5 години

На Киро от катуница, за който един човек от мешерето каза по националната телевизия, че перял парите от наркотици на държавата, та жена му я хванали на френско летище с петдесет хиляди Евро в хралупата,през деветдесетте години. Явно това им е капацитета.

1

Евровизия

преди 5 години

Кораба ЕССР потъва холандците с риск за живота и имуществото си се мъчат да избягат от прелестите на прогнилия капитализъм. Hеочаквано на границата не ги убиват, а ги връщат обратно в робство на европейския ГУЛАГ сввърталище на третополови ***, наркотрафикатни, хора търугуващи с криптовалути на черния пазар и хора занимаващи се с търговия на органи И улични банди от ултраси, либерали, фашисти, гейове вегани и расисти и сексисти и феминисти и популисти и антисемити воюващи помежду си.