184

Алекс

преди 5 години

Здравейте, аз съм от град София и искам да споделя моето мнение по кучешкия въпрос. Аз имам куче от 10 години и никога не го водя на много публични места като градинки или детски площадки тъй като много от децата там му досаждат и искат да си играят с него като плюшена играчка, но когато то се разхождаме то винаги се изхожда до някое дърво, което си има едно лично пространство от метър на метър и знам че, там изпражненията на моето куче не пречат на никого.

183

Владо

преди 5 години

Нека ***, който го е предложил първо да обясни как ще сложи памперси на бездомните кучета и как ще им ги сменя и тогава да дава подобни безумни предложения

182

Стамен

преди 5 години

Абе вие сте като индианците, надпреварвате се кой ше се ..дза до колибата на другия.На мен ми писна разхобдайки се из града да стъпвам по кучешките *** и като седна на някоя пейка в парка или някоя градина да ме лъха приятен мирис на кучешките ***.Тези паркове са направени за почивка е релакс, не тоалетна за кучетата.Време е ,не само закон да ина,но и да гледат дали се спазва.

181

Куче касичка

преди 5 години

Идеята е идиотска, разбира се, но не е лошо да се провери дали тоя дето я предлага няма конфликт на интереси - например жена му да произвежда или продава памперси. И още нещо, отмениха ли "пълния член" в българската граматика, или журналист и редактор са неграмотни? Цитирам: "Управителя на "Паркове и градини" има намерение да подложи идеята на публично обсъждане."

180

Пловдивчанин

преди 5 години

*** човек и силен вятър нямат спиране...

179

Един българин

преди 5 години

Тоя *** защо не предложи да сложат държатели с найлонови торбички по градинките? Както е решен въпросът във Виена. И ако не си чистиш - глоба.Винаги всичко е за сметка на обикновения човек и по правило неизпълнимо.

178

Анонимен

преди 5 години

пази Боже сляпо да прогледа

177

Анонимен

преди 5 години

Кучетата има три цели:Да намират неща.Да ми носят патките и зайците, когато ги гръмна.Да душат разбойници и вълци.Всичко друго е лиготия и женочовщина !

176

Анонимен

преди 5 години

Аз като гледам май има повече човешки лаина

175

Анонимен

преди 5 години

следвайте сингапурА най напредналата нацияна всеки ъгъл милиционер и ...а, ти се е изакало псето и не го изчистиш - 500$ глобакато няма контрол естествено всеки си прави квото иска

174

Анонимен

преди 5 години

Да добра идея и задължително да и извадят всички зъби

173

ДО 177 И Sofa

преди 5 години

До анонимен 177: Защо да е пиян или дрогиран този човек дето е сложил памперс на кучето? Да настъпиш кучешка ф"шкия, докато бързаш да отидеш на работа по-добре ли е? Не е нужно да минаваш из парка,за да ти се случи.До Sofa: Недей да се правиш на интересен като ми говориш за пионери. В друга държава ще има глоба,ако не изчистиш след кучето. В Германия няма нито едно бездомно куче,защото има ред. Култура и ред липсва на българина. Мисли,че всичко му е позволено. Вижте на ден колко катастрофи.

172

Sofa

преди 5 години

Уникална държава,уникален народ,уникални идеи.Сигурни ще сме пионерите в налагането на памперс на кучета.

171

Анонимен

преди 5 години

Този или е напушен или пиян.Той ли ще сменя памперсите на уличните кучета.Не случайно казват: простотията ходи по хората.

170

До extremist

преди 5 години

Що не се върнеш обратно в катуна, от който вчера си избягал?

169

истинска история

преди 5 години

Идеята не е лоша, но не смятам,че някой ще дава пари за памперс.Никой не съм видяла да чисти след кучето си и е много гнусно животното да се изходи на централната улица пред очите на всички граждани.Така една госпожа на улица Иван Шишман в София,която е доста тясна и имаше много паркирани коли пусна кучето си и то по-голяма нужда точно пред мен.Казах й, за това си има градинка,защо точно тук,а тя ми каза,че съм проста ***.Казах й:А вие дето сте това псе сте много културна нали?Отмина важно.

168

Анонимен

преди 5 години

само да вметна, че уличните кучета никога няма да се изходят върху асфалт, майката ги учи от малки да си зарват ексрементите в земята

167

До 166 от 141

преди 5 години

Роден съм в София и на село няма какво да правя. Проблем с кучетата имат селяните, които наводниха София и проблемът ще се реши, когато селяните се върнат по родните си села. Временно ще се реши и проблемът със задръстванията в София, докато някоя самоковска *** пак не направи поредните промени по транспорта в София и пак не задръсти София с *** си решения.

166

До 163

преди 5 години

Брат живея в Сащ от 16 години и вярвай освен в гетата където бели хора не стъпват навсякъде е чисто и подържано и хората с кучета си носят пликчета и си събират акото и го хвърлят в кофата

165

RE: Иле

преди 5 години

Обърка заглавието, няма лошо, диагнозата ми е правилна.Първа стъпка към лечението е да осъзнаеш наличието на проблем, за да го решим.Повтарям, психиатър д-р: Николай Михайлов.Да не забравиш.Може и успокоителни чайове, български, японски.Валерианче...