23

Скарлет

преди 5 години

САЩ и Иэраел подценяват капацитета на Иран!!! Иран в момента се полэва от подкрепата на почти целия мюсюлмански свят, както и от дипломатическа и военна подкрепа на Китай и Русия!!! Доналд Тръмп трябва, наистина да се е побъркал эа да тръгне и срещу иранците (имам предвид военно)!!! Войната ще иэлеэе от района и ще стане глобална, водейки до елиминиране на стотици милиони хора и към тотално обедняване!!! Това ще има унищожителен ефект на световната икономика и ще хвърли в хаос цялата Планета!

22

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО ИМА ЕВРЕИ, ЩЕ ИМА И ВОЙНИ И РЕВОЛЮЦИИ.

21

Анонимен

преди 5 години

Доволен съм като гледам как Европа и САЩ започнаха да си скубят косите и да се ритат под масата по кокалчетата.което е лошо за САЩ и ЕС, то е добро за света.

20

БЛАГОДАРИМ НА САЩ

преди 5 години

ЗНАЧИ БЕНЗИНЪТ ЗА КОЛЕДА ЩЕ СТАНЕ 3 ЛЕВА

19

do 2

преди 5 години

До Do1: Да, ама ако им предложиш на тези свестни хора. Дайте да ви вдигнем петрола двойно, защото трябва да спрем войните по-света, или пък да намалим заплатите ви наполовина, защото с това печатане на пари пръскаме инфлация по цял свят - колко ще се съгласят. Така, че невинни няма. Затварянето на очите пред злодеянията, не те оневинява.

18

Анонимен

преди 5 години

Евангелистите заедно с ционистка искат да завладеят света,както се знае ,Тръмп,Пенс и други министри в кабинета на Тръмп са евангелисти

17

Нико

преди 5 години

Уплашиха иранците а айтолясите си го преместиха от единия в другия крачол та те от 1979 са под санкции и са майстори на санкционни заобиколки

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Когато западния свят заиграе казачок. Демек никога.

15

Анонимен

преди 5 години

Борбата е от памтивека..... ...между арийската и семитската раси, респ. между техните колонии, съюзници, влияния и т.н.

14

Анонимен

преди 5 години

А кога ще се наложат санкции и ще се обяви война на САЩ за неспазване на международните договори подписани от тях през 2015 год. САЩ имат ли ядрена прогама за какво я ползват освен да притискат по-слаби държави редно е на САЩ да се забрани да имат ядрена програма и Китай и Русия да станат международен полицай.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Прекрати ядрената си програма .... ти .... ли си ??

12

Анонимен

преди 5 години

Сащ показаха на света, че могат да излязат от всяка сключена сделка от тях по всяко време с абсурдни доводи.

11

ясно

преди 5 години

До Анонимен 9Според ООН и МАГАТЕ всички условия на сделката са изпълнени от Иран....

10

истина

преди 5 години

До Анонимен 8ДА прав си и името на агресията и смъртта е САЩ....

9

Анонимен

преди 5 години

До защо 1Коя част от сделката са изпълнили Иран? Хубавото е че на персийците им се отваря втора възможност след втората световна война да отнесат московското робство.

8

Анонимен

преди 5 години

Агресията си има име и то не е Иран

7

Турчина

преди 5 години

Евреите искат САЩ прави!

6

Либералист

преди 5 години

където има мръсотия там търси Русия - ФАКТ! Какво ли не направиха кремълските фашисти да вдигнат цената на петрола?!? РФ имаше пари за пенсиите на *** до септември - ама отърваха кожата ... нищо, все пак децата Лавров, Путин, Шойгу, Песков - ще продължат да живеят в проклетия САЩ, ЕС и Сингапур и ще продължат да менторстват на останалите Иванушки - който си броят копейките и си ядът гречката и картошките в землянката - това е ФЕОДАЛНА ДЕРЖАВА! ФАКТ!

5

не

преди 5 години

До Do1Няма невинни,нали те плащат данъци и финансират армията която убива и нахлува в суверенни държави.

4

М даа,

преди 5 години

за пореден път се разбра, че САЩ четат договорите както дяволът чете Евангелието!