65

hem6tabiqhem6taeba

преди 5 години

Имам колекция, която всеки месец попълвам с артукули за ок.1000 лв.Продавам повтарящи за ок.50-100лв. Получавам "покана" да декларирам доходите си. ДОХОДИ.... Aко вникнат в понятието "доход", то аз от това начинание нямам доход. Приход- по-може, но както става ясно, аз съм на тотален минус от това и нямам ДОХОДИ.Ако чичо "***" от НАП-ове или нз си кво, ме подгони мен - един напълно редови гражданин, който си плаща всички данъци - какво да кажем за Лукойл, EVN..., които декларират 0лв печалба!?

64

аз

преди 5 години

Смятахте колко я е закъсало прасето, пък и за АЕЦ требе кинти и там за други подаръци за ***.Нема кинти и ще ти бъркат из гащите да видят дали не си скрил 50 стотинки там.

63

Анонимен

преди 5 години

Ами ще ме хванат за дедовия . Ще има лично предаване и плащане на ръка и виждам как се затриват куриерските услуги . Успех!!!

62

дядо

преди 5 години

Да дойдат да ми наложат данък и на скъсани те ***.Имам и няколко дрехи от кофата за *** нали е казал Исус ако имаш 2 ризи..Само че те вече имат по 9 ризи а моята 1 и нея ще вземат

61

Anonimen

преди 5 години

Власта да се маха

60

Анонимен

преди 5 години

Избирайте ги още тея гробари ,ще плащате и данък пръ.ния!

59

Тъпанар

преди 5 години

"Къв Комунизъм бе, болен мозъко?!?Такива извращения нямаше дори по времето на бай Тошо."Там имаше други извращения! Ама сега, наследниците на комунистите ни дават бонус пакет - старите извращения + новите, съобразени с времето такива...Enjoy!

58

Анонимен

преди 5 години

Бедният български елесторат всечки го следят НАП, ДАНС, МВР. Следат те на компа, на бизнеса, на телефона, пощата, покупките, касовите бележки, Истинска " тоталитарна демокрация" - мечта и действителност.

57

Анонимен

преди 5 години

Отдавна го правят, всички куриерски фирми са задължени да им предоставят информация за лица с голям брой пратки.

56

Анонимен

преди 5 години

Данъчните да следят също и за имуществото на хората, заети в държавния сектор!!! След като масово министри, депутати, кметове и шефове на агенции и тнт. масово обявяват спестявания м/у 50к и 100к, притежават панелки, нямат лични автомобили а карат такива под наем и всякакви такива смехории. Това не отгаваря на демонстрирания стандарт от тях !!!

55

Анонимен

преди 5 години

За сега промените в закона за пощенските пратки са обявени за народно обсъждане.т.е ако се приемат промените народът ги иска.не ми стана ясно къде в министерството на транспорта може да изразим несъгласието си с тези промени! Не искам да изпращам писмо и лелката от пощата да иска егн ми, а в същото време да говорят за закон за личните данни!! Тези промени изглежда ще нарушават много закони,затова се налага това обсъждане

54

Анонимен

преди 5 години

миналата година-глупостта с големите каси и данък дивидент. тази година-куриерите да им снасят инфо. ама аз вече не съм на територията. ще обложите с данък цървулите! бенчо да ви плаща данъци сега!

53

Джедай Мастър

преди 5 години

А данъчните дали са чували за тайната на кореспонденцията? Например чл. 34 от Конституцията? "Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени. Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебната власт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежки престъпления."

52

До 26

преди 5 години

Къв Комунизъм бе, болен мозъко?!?Такива извращения нямаше дори по времето на бай Тошо.

51

Анонимен

преди 5 години

Аман от този НАП!Аман от тази партия ГРОБ!Време е да започнат да следят и тоалетната хартия. Зер може някой да яде повече и да не им плаща. Незабавно трябва да сложат водомери и отпред.Така ще могат и по една таксичка за освобождаване на течности да таксуват на стадото...

50

Анонимен

преди 5 години

Еконт-Експрес най-големия ДОНОСНИК на НАП !

49

DDS

преди 5 години

Всичко хубаво, но побългарено. Толкова не могат да видят, как са го направили в белите страни, ами се опитват да измислят топлата вода. Ако си вадиш прехраната с онлайн продажби, трябва да си платиш и данъците. Но не по този начин, както се опитват в бг-то.

48

Анонимен

преди 5 години

Само бизнесът на ало измамниците е освободен от данъци.

47

Анонимен

преди 5 години

Най- голямата далавера е за да не дават един лев на тази страна, която дори не издържа децата ви до навършването на пълнолетие. С 35 лева на дете ви се подиграват. Ако имате бизнес и имоти да ги пишете на чужденци поне знаете освободените сте от данъци и бизнеса ще ви "диша".

46

Анонимен

преди 5 години

Но ги плащате! Много неща се плащат без да са законни. Както и се плащат за услуги, които не ползвате. Чужденците в БГ са освободени от данъци. Но ако вие живеете в чужбина и имате къща и имоти и апартаменти в страната ще плащате за парно сграда инсталация, която е незаконна и парно, което не ползвате за тръбите, които ви минават през имота. И данъците ще си плащате.