70

Strelata

преди 5 години

Щто триете герберски кучкии да не се говори лошо за боклууучето това и през комунизма го нямаше платени дупедавци.

69

Тракториста

преди 5 години

Тия са лажци и мафиоти освем Радев той от скоро е в политиката ама другата маьиотска *** краде ли краде

68

Баба

преди 5 години

На др.Тодор Живков му кърпиха чорапите с игла и конец.

67

шаш

преди 5 години

Срам и позор с декларациите ! При чутовната българска корупция , да се декларират жълти монети.Не подценявайте българина , господа ! Повярвайте , никой не Ви вярва.

66

Анонимен

преди 5 години

А откраднатите милиарди къде са скрити?!

65

Анонимен

преди 5 години

Е може ли да е толкова беден Премиерът, който получава и заплата 7 000 лв и пенсия 910 лв и комисионни около 10 милиона на месец и по около 300 000 месечно от фирмата си Ипон, която охранява Лукойл.Е какво да кажем тогава за редовите тиквостанци, които карат само на по една заплата от около 600 лв.

64

Анонимен

преди 5 години

Срам ме е от тия бедняци.

63

Анонимен

преди 5 години

Няма Такава държава, виждам септември месец революция, гражданска война, само една от колите им струва повече от влоговете в банка без Пеевскиииииииии и марешки, смях та смях, за убиване сте направо, гледат те в очите и те лъжат.

62

Еееееееее

преди 5 години

То в абсурдистан на какво ли не бяхме свидетели за 29год. обаче ТОВА....Авторчето,ти направо ни вкара в друго измерение.Пий някакви лекарства, че не е добре работата никък.Ама той и Тръмп и Путин били с по около 1000? заплати на месец.Путин изплаща все още панелка 50 квадрата,а Тръмп е с 2 кредита до 2030-та и още си носи на работа костюма от бала.

61

Анонимен

преди 5 години

Що е то наглост и има ли почва у нас?

60

Надуваеми лели 4лв

преди 5 години

ако бръкнат от отдири на Бубата полицията такава китайска коприна ще измълзе че къ се е издул се на буба мяза въпреки че се кълне да бил не Буба ами Буда. та по аналаиетно влакно може по месеци да изцедят какво е ял, пил и шмъркал, тоа требе на гол охлщФ да е кюти и надуваема леля с три отвора

59

Анонимен

преди 5 години

Само като ги погледнеш на снимката и се просълзяваш. Целата банда едни такива бледи и умърлушени, като повехнали марули. Сигурно и за закуска нямат горките. И най-вече Боко. Само откъде го зе това шкембе да се чудиш. Сигур кара само на филии с мас.

58

муспи

преди 5 години

Решение на Народния съд: Кой колкото е декларирал, това и да му остане - останалото отива за погасяване на държавния дълг. И тогава, мутренски майтап - България ще се окаже богата!

57

Шивача

преди 5 години

Пардом-ЧУДЕТЕ

56

чул и разбрал

преди 5 години

цирк гербвласта едва свързват двата края и всичко е за да не искат хората увеличение на пенсиите сега да видим в чий джоб ще отиде излишъка

55

Шивача

преди 5 години

Леле, щом ПРЕМИЕРЪТ е тъй беден не се чуете за народа.

54

Jas

преди 5 години

Значи при тези "реални" декларации има и нещо позитивно. Достатъчен ще е поне един инвестигативен журналист, на който топките му са на мястото си, за да разкрие заделените от милите БГ политици парици настрана. И според закона държавата са конфискува всичко, което е намерила и е извън декларираното. Тогава ще е весело! Жалко само, че в БГ няма как да се случи...

53

ЕДНОКНИЖНИЯТ

преди 5 години

лъже законно

52

На Бойко сумата

преди 5 години

е след запетаята на милионите и милиардите. Да не е луд да декларира в страната, която сасипа? На Румен Радев спестяванията са малко, но пък на жена му една дантелена рокля е колкото тях,та има капитал на Десислава в гаредроба, мъж под дантелен чехъл. Тези за първите стоки на държавата, единият лъже, другият го няма.

51

Drt Tcignin

преди 5 години

Tccc... Tccc Tccc kako be taka... zavalia Bojko