18

ognyanz

преди 5 години

А Иран се готви да продава нефт на Европейския съюз срещу евро, а не срещу долари. Печатницата за долари ще намали малко производството си. Стъпка в правилна посока.

17

Анонимен

преди 5 години

До ПешоКой ще им резне крилцето бе.. САЩ управляват света. Държат контролна над централните банки на всички дръжави с изключение на Иран (скоро и това ще се промени), Куба и още една-две. Каквото каже САЩ това става. Дори Руските банки са под контрола на САЩ. Това е положението.

16

Юесей

преди 5 години

До Анонимен 15Защото това е Америка пич.

15

Анонимен

преди 5 години

Добре де, някой да ми обясни има ли механизми да се спрат тези подивели хора.Наложиха мита на ЕС, наложиха ни да купуваме гмо соя , наложиха санкции на С.Корея, наложиха санкции на Русия, сега налагат и на Иран . Защо Света позоволява това ......???????????????

14

Доктор Дулитъл

преди 5 години

Бай Дончо хептем си поверва . Вижте добре чичака от снимката , скоро ще го разкарват в клетка и ще му подхвърлят банани :) :) :)

13

Анонимен

преди 5 години

Гази, Доналд!

12

XXL

преди 5 години

По-голяма заплаха от побелелия педерунгелл няма.пръсчето мазно и гнусно в гъзъ си го наври, терористт гнусен скоро чръве ша те едат

11

Пешо

преди 5 години

Тия много нахалстват вече. Некой ще им резне крилцата ако продължават в същия дух.

10

Анонимен

преди 5 години

И сега бензина нагоре!! Заради интересите на Сащ пак всички ще плащат! Аман вече от тази държава. Не оставиха света на спокойствие да се развива! Всичко трябва да е в техен интерес и на съюзника им Израел! На мен лично ми се драйфа вече от тях!

9

Анонимен

преди 5 години

ЕС вече предупреди, че ще блокира санкциите. Общо взето англо-саксонците се хванаха за гушите помежду си.Ленин се оказа прав.

8

Анонимен

преди 5 години

"Американски президент Доналд Тръмп сега се стреми да изгради глобална коалиция за връщане на санкциите."Доколкото ми е известно България и Иран никога в цялата си история не са били в конфликт, и никога не са представлявали пряка заплаха за националната си сигурност.

7

Анонимен

преди 5 години

Браво мачкай ! Даже и Садам не ги траеше тея и води война с тях през 80тее със същия тоя аутоляссс. Само сопа за тях.

6

Осман

преди 5 години

Терористите от ФАЩ пак учат света на демокрация.

5

Анонимен

преди 5 години

"Американски президент Доналд Тръмп сега се стреми да изгради глобална коалиция за връщане на санкциите."Ама на мене хич не ми дреме, че и Обама, и Тръмп ползвали една и съща тактика срещу Иран. Нищо на тоя свят не може да ме убеди, че Иран представлява някаква глобална заплаха за човечеството. По-скоро Иран бърка само в интересите на САЩ.

4

Демокрацията е:

преди 5 години

всички правят това което каже най-главния демократ!(а какво е тоталитарна дикататура тогава?)

3

Факт

преди 5 години

Американските санкции срещу Иран са от 1979г и не са го съборили.Сигурно сега ще успеят,ха-ха!Ами нека САЩ да ги обявят за безсрочни и да не ни занимават повече!То така или иначе след не много време никой няма да се интересува от тия работи.

2

Анонимен

преди 5 години

Ха, колко хубаво сочи с пръстчето дедо Тръмп!

1

Леле

преди 5 години

Аладин:-Тръмп ми забрани летящото килимче!Подлец!