129

Ха ха ха ха

преди 5 години

Нямало било кадри.Олелееее....ха ха ха ха ха.То кадри си има колкото щеш.Просто хората учат,търсят и намират работа навън и никой не си губи времето с боковия псевдопатриотизъм,,ама дайте да ни дадете"На кадърните и свестни деца само едно им е в главата.Към коя държава след 12 клас.А останалата подрастваща ..т,еми българийо заслужаваш си бъдещето.

128

Бг.реалност

преди 5 години

Няма да има кадри !Малко по малко след 29-год геноцид абсурдистан започва да си получава заслуженото.Държавата не само,че ,,упражнява" нулев контрол в/у работодатели ами и с тоталното си нехайство подстрекава гавренето с работници от страна на шефовете им.Над 2мил.и половина са бългърите който живеят и работят в чужбина и тази цифра расте с всяка минута.Чалгарийо,незнам дали за тебе те умряха,ама си бита карта отвсякъде!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Стига с тея,, работодатели,,аман от убийци,убиват ни целия живот с мизерните заплати, няма да има кадри свършиха вече робите,б.клуци,не се надявайте работете си сами.Бъдете п.роклети,на народа му писна от вас,унищожавате невинни животи ,вземате здравето на хората,алчни некадърници, да има как по 24 часа да ви се работи,гладни и жадни,уб.йци безсъвестни как спите,как...

126

Тодор

преди 5 години

Не останаха млади хора ...Не останаха умни,способни и образовани ...Не останаха БЪЛГАРИ ....

125

Анонимен

преди 5 години

Това, което прави нашата жалко и поразено от евроатлантизъм подобие на държава е, че си доубива малкото оцелели специалисти. За разлика от масовата работна ръка специалисти не можеш да внесеш, поне не бързо и не при тези условия на труд и заплащане. Така че който е специалист - цената ви расте с дни.

124

Туск

преди 5 години

Инжерните дисциплини пасти да ядат в сравнение с фармацията. Комбинация от биология, физика, химия. Тия измислени математики за 4 год колкото и да е, все ги научаваш. Химията и биологията са за цял живот науки. Теоретичната електротехника и схемотехниката бледнеят по трудност в сравнение с биохимия и токсикологията.

123

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗнам та кой си , онзи който не може да напише един ред код , завършил КТС , после във Физическия - Безжични мрежи - сега работиш Сис-***.. на някакъв сайт борсаджийски като Forex ..

122

Анонимен

преди 5 години

тоя пиклив бг бизнес и пикливи бизнесменчета не мерси в тая ***

121

Анонимен

преди 5 години

"Като е толкова лесно що не завършите - елктротехника , информатика или физика.."Завършил съм електроника в техникум, електротехника в университет, КСТ (което е доста повече от "информатика") и после във физически факултет на СУ. И... да... ЛЕСНО Е!

120

До 63

преди 5 години

Абе тези с диплома, които завършват сега не стават за нищо.Тоя като не е успял да изкара и диплома, че ги раздават едва ли не подарък и има "университети" където откровено не ги учат на нищо, но им продават дипломи, той ще е напълно некадърен.Последните години се нагледах на нагли некадърници с диплома.Назначат го, учат го месеци наред и накрая пак си е негоден за нищо.Това опита - издъни се, онова опита - пак се издъни и все повтаря - "Това не ми е отръки, ама дай друго, там съм цар!"

119

Анонимен

преди 5 години

Като е толкова лесно що не завършите - елктротехника , информатика или физика..Учите икономика , че е най-лесно и после немало работа.. За лесно пари не дават никиде..

118

Анонимен

преди 5 години

"Едно от най-трудните образования е Електротехника.. И най-трудно в Германия се става електроинженер ."Това, че било едно от най-трудните, може да го каже само човек, който не е учил никога електротехника. Или както покойният вече доцент Валентин Кирчев казваше на лекции "Тук има ли хора завършили езикова гимназия?", при което 10 човека гордо вгигат ръка. "Излезте отвън да видите един слънчев колектор, че и без друго от вас инженери няма да стане".

117

Анонимен

преди 5 години

"Най-много пари дава Виртуалната машина 4000-5000лв."Говорим за VMware предполагам? Дето при тях имаше хора, които ги оставяш 1 час да стоят пред компютър, дал си им два екрана, единият правен на Флаш, а другият на ХТМЛ 5... и задачата им е да ти кажат кое от двете на какво е правено. И след 1 час отивам да ги проверя и ми казват... "ами не знам". Ехехехехееееее, там ли са великите "инженери", за които споменава инженерчето, че уж в България били егaси умните?

116

Анонимен

преди 5 години

Едно от най-трудните образования е Електротехника.. И най-трудно в Германия се става електроинженер . Къв си бе бабалюга.

115

Анонимен

преди 5 години

А тия в Осрам пък колко са *** и нагли и противни, само ако знаете!

114

Анонимен

преди 5 години

За кой работиш - тези аметьори , онези аматьори.. Ти за кой работиш да ги видим .. Най-много пари дава Виртуалната машина 4000-5000лв. - 1 месец те проучва ЦРУ докато почнеш работа.. Аз там не мога да почна , защото съм патриот и мразя САЩ.

113

Анонимен

преди 5 години

"Общата картика - имам комшия завършва в Пловдив чиста електротехника.. В Пловдив взима 2600лв. в Осрама"Мда, да завършиш нещо толкова скучно доста често се оказва по-перспективно. С чистата му електротехника реално професионалният му светоглед е доста ограничен. Освен в някое ЕРП или да продава кабели в някой завод или фирма, за друго не става. Обаче на тъпитe HR-ки като им кажеш "електротехника" и те се подмокрят.... "Ауууу, електротехникаааа, този е много умен". Те не правят разлика с нищо.

112

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен111 Радвам се за теб, колега, щом си успял в професията,с образование и труд.Но, бягаш от правилната политическа линия, от стратегията , начертана от водещата в момента партия! Колко декара картофи насади, и колко грави овце е стадото ти? Шегувам се, разбира се. На държава, чиито ръководители разсъждават така, как мислиш, нужни ли са и инженери? Аз мидля, че са нужни, но само като данъкоплатци, ако все пак отворят своя фирма и съществуват поне 6 месеца.За друго не и трябват.

111

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада Общата картика - имам комшия завършва в Пловдив чиста електротехника.. В Пловдив взима 2600лв. в Осрама .Устройва го в Пловдив са по-евтини наемите и жилищата.

110

Св

преди 5 години

Тука все големи специалисти, паралии и наети работници. И имате време и да пишете, и не ви и ловят. Че кога изкарвате тези пари. Аз ако вземах тия пари, нямаше да повдигам поглед от работата, просто щях да се разсейвам и нищо нямаше да свърша. Аз съм си направил сметката, не изкарвам кой знае колко пари, но натовареността ми в работата е 10%, просто вече не издържам на голям стрес. Не е коректно при тези еврпейски заплати, които вземате да работите по ганьовски.