68

Анонимен

преди 5 години

Надали някой се заблуждава откъде този индивид си получава заплатата.

67

Рус

преди 5 години

До Георги ЛамбуровЯвно си доста глупав , щом не си разбрал че в този му вид проекта беше грабежа на века . Естествено , че ще откаже Борисов . Но ти с птичия ти мозък няма как да го разбереш това .

66

Клет Седераст

преди 5 години

Когато турците арестуват престъпника Ердоган и го осъдят за убийствата на хиляди турски граждани извършени по негова заповед, чак тогава ще повярвам, че турците са народ, а не стадо.

65

Анонимен

преди 5 години

По професия съм адвокат. Имах случай да защитавам кюрд, който бе издирван в Турция за убийство, извършено посред бял ден. Както и да е, кюрдът успял да избяга в България, където бил заловен от бдителни български полицаи, които извършили проверка на превозното средство, в което пътувал. Нашите служби информирали турските служби и получили отговор, че наистина е извършено убийство, за което се издирва въпросното лице. Кюрдът е предаден на Турция. Добри сме и ние.

64

Анонимен

преди 5 години

А НИЕ ПЪК НЕ ВЯРВАМЕ НИТО НА КАСИМ ДАЛ НИТО НА ДОГАН!!ТЕЗИ СПРЯХА УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ И ВЪРНАХА ЗЛОТО НА ВЛАСТ!

63

Мизиец

преди 5 години

Е, какво по-хубаво от едно добросъседство. Да, без Турция тук щеше да настане страшно бежанско цунами. Турция в момента действа, иска или не, в защита на българския национален интерес. Но и ние сме добър съсед. Успокоихме страстите срещу Турция, които се надигаха в Европа. Събрахме във Варна ЕС и Турция на най-високо равнище и допринесохме за подобряване на диалога. Когато е било възможно, също предадохме гюленисти на Турция. Да даде Господ на всеки народ съсед като България, да перефразирам Дал

62

ЛАЗО

преди 5 години

Магнита Турция работи здраво.Всеки купува с евро,долари,анг.лири,левове турски лири.Защо ли?Купуването започна на 0.86 лв. за лира,при курс 0.26 лв. за лира,турска,просто не ми се мисли кой ще купува и кой ще продава?

61

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ha ha...a kak shte komentira gospodin Kasim Dal...meratsite na "dobria sased " Turcia..kam republika Balgaria..opisani v " Strategicheska dalbochina " a I dushebnite trepeti na segashnia turski president kam stranata ni otkrito spomenavani v negovite rechi ?!?? Neka sashto da si spomni za kakvo I na kogo T. Jivkov be zashlevil shamar ?!?

60

Дуро

преди 5 години

Тук се слагат диагнози между две държави,да прибавим и трета диагноза - Батак,Перущица,Брацигово,Панагюрище.Стигат ли...

59

Политически пророк

преди 5 години

Касим "Дал"? Той не е Дал,а е Взел кеш от Турция,за да говори такива глупости.Мигрантите Турция ги спира,защото има кеш интерес от ЕС.Желязната църква я освежи,защото пак има интерес -като културно историческа атракция,както и политически интерес,за да се забрави геноцида над християнските народи.След време ще възстановява и сирийски исторически обекти,ако трайно се настани в част от сирийска територия,подобно на Кипър.

58

СатаНАТО

преди 5 години

България и Турция трябва да бъдат вечни съюзници. Нямаме какво да делим.

57

Анонимен

преди 5 години

Динко ,Перата,Дъмпела,Дамбовците,Данчо пръча и др.

56

Анонимен

преди 5 години

59000 са задържани.Динко и Перата са ги задържали,а не турските граничари.За целта двамата са използвали 59000 свински опашки.

55

Pesho

преди 5 години

Предлагам Бойко,да отлети за Южна Африка и да направи добри връзки там,че в последствие може да хванат и братя Галеви така бързо,както Митьо гангстера

54

Прав си!

преди 5 години

(До 59!)Ако ЕС не беше си платил за мигрантите Турция щеше да пази .....***!А всеки който обича повече Турция живеейки в България и плюейки я-е ясно какви интереси гони!Етническите турци в Бг. много знаят ама не им харесва особено да си продадат имотите и да заминат да живеят в Турция...Що ли?...

53

Ами да

преди 5 години

ако ще стои до живот в Турция-НЕКА В ТИРЦИЯ ДА ГО ОСЪДЯТ ТОЯ НЕНОРМАЛНИК Дкмитър Желязков-Очите!!!Щом в България НЕ УСПЯВАМЕ...!

52

до Касим ДАЛ

преди 5 години

"Турция пази границата ни от мигранти"-ЗАЩОТО ЕС И ПЛАЩА."Реставрира българската Желязната църква"-ЗАЩОТО Е ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ."Издържа финансово Главно мюфтийство-ЗАЩОТО Е ПРОВОДНИК НА ИСЛЯМИЗАЦИЯ."Групата трябва да бъде съдена в Турция"-ДА, СПРАВЕЛИВО Е ДА ЛЕЖАТ В ТУРСКИ ЗАТВОР.

51

Анонимен

преди 5 години

Аз не казвам, че азиатската част е някаква дупка, напротив, Турция има прекрасни места. Казвам, че там има много проблеми, много от които типично азиатски, които турската власт неглижира и се прави, че ги няма. Казахте, че там са курортите им - а нима в същите тези курорти нямаше поредица от терористични нападения?

50

Анонимен

преди 5 години

В АЗИАТСКАТА ЧАСТ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КУРОРТИ НА ТУРЦИЯ.

49

Анонимен

преди 5 години

При НАТО както и при Варшавския договор всеки си е пазил границата само вътрешно ЕС както и СССР е нямало вътрешни граници последните десетилетия след като са се укрепили като системи по техни договорености,но границите са били надблюдавани дори вътрешно като за лидери духнали изненадващо