61

Анонимен

преди 5 години

Не че нещо, ама на Бойко бронираното Ауди е по-скъпо от Ролса на този аграр!Да не говорим, че той обработва 32000 декара земя!Бойко какво е работил преди да стане политик и откъде има пари за нещо по-скъпо от Опел Астра?

60

двоен мутростандарт

преди 5 години

Абе чета заглавието на съседната новина - Борисов декларирал имуществото си - малко над 53 хиляди лева. От това по-скандално здраве му кажи. Човека е социално слаб - прехвърлил си е бизнеса, зор да управлява за да е беден като църковна миш са пред благото на народа човека едвам вързва двата края...

59

Иван

преди 5 години

един очевиден гербер, пеещ непрекъснато възхвали за тиквун и четата му. От време на време им прави и по-сериозни услуги - типичен комунист !

58

Анонимен

преди 5 години

Щом е мафия, то в определението на мафия се включва най-вече държавно-политическия чадър на Очите. Като му правиха атентат все едно беше президента арестуваха над 60 души. Много е мил на гербавите.

57

Анонимен

преди 5 години

Гангстерските групировки са организирани от ДС да бъдат икономически тил на БСП и да разчистват конкуренцията на партийния бизнес.Да сте чували някой да рекетира Гергов или Станишев , или Нинова , или Овчаров ? Рекетират само малкия и среден бизнес конкурент на комунистическите капиталисти.

56

ДО 53

преди 5 години

До АнонименОКОЛО 80 ПРОЦЕНТА ОТ ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРППППППППП СА ЧЛЕНОВЕ НА БЪКЪПЪТО И ДЕСЕТО,АКТИВИСТИТЕ ПО МЕСТА СА БЕКАПИСТИ И ОТ ДЕСЕТО--КВО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ--ГЕРП Е НОВОТО БЪКЪПА...ХАХАХА-СМЕНЕТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ БЕ ***..Я КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ДАЛАВЕРКАТА С ОВЧИЧКИТЕ И КОЗИЧКИТЕ И ВЗЕТИТЕ ПАРИЧКИ ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЖИВОТИНКИ,СЕГА ИЗТРЕБИХТЕ НА ХОРАТА ПОМИНАКА ЗА ДА СКРИЕТЕ КРАЖБАТА...ХАХАХАХАХАХ

55

Анонимен

преди 5 години

Дрогаре от ГЕРБ,знаете ли коя фирма охранява ЛУКОЙЛ.Добре - не знаете.Ще ви кажа - охранява я ИПОН.Абе някой знае ли кой е собственикът на тази фирма ИПОН ?

54

Анонимен

преди 5 години

А петната на ГЕРБ къде ги покрихте!?Колкото и да се опитвате да тикате и разгласявате този скалъпен фарс,не можете да изчистите петната от мутренската партия ГЕРБ!!!И как така,този всеизвестен мафиот е оставен от полицията да си разиграва коня!?Много въппосителни,нали?Друго нищо не ви остава освен да броите петната по БСП!А ГЕРБ толкова много се компрометира,че се превърна в едно огромно петно за държавата!А вие им се радвайте!Нали за това ви плащат!

53

Анонимен

преди 5 години

БСП+ДПС=ДС

52

Анонимен

преди 5 години

Че то има ли хубаво петно върху БСП? Петната върху БСП /БКП/ са червени. Заради кръвта. БСП /БКП/ са убийци и терористи.

51

Гражданска позиция

преди 5 години

БСП&ДПС както винаги - ЗАЕДНО и С МАФИЯТА.

50

Анонимен

преди 5 години

А кой ще спаси БСП от потъване? Аз предлагам Станишев. ПП. Ха-ха.

49

Анонимен

преди 5 години

Гербавите ако си мислят, че всичкото това ще ги спаси от потъване, са в мнооого дълбока заблуда.

48

Анонимен

преди 5 години

БСП /БКП/ са умираща партия. И като умираща партия, се чудят откъде да изсулят някой лев. Такива като Бенчев са добре дошли в такива партии.

47

Боби

преди 5 години

Това е долна лъжа.Бенчев изобщо не е бил в Истанбул.

46

Откровен

преди 5 години

Дядо ми казваше: Партизаните чадо, ще ги броиш до 9.Септември.1944г. Защото, ВЕЧЕ НА 10.IX чадо, станаа калабалък. И после тези 10-то септемврийци станаха най-големите правоимащи чадо. А на 11. Ноември. 1989 г. чадо сабалян , тези същите СЕ ИЗВЪРТЯХА и осъмнаха демократи.КЕЛИПИРА, келипирАААААААААААА гонят чадо.Днес БКП-утре СДС-после ГЕРБ ....келипирджии дедовото.А народа?Кучетата го яли.

45

niki

преди 5 години

Мутрата-милиционер-о-премиер не е толкова крадлива, колкото всеки отделен член на партията БСП. БСП толкова много откраднаха, че Бойко няма да може да го боядиса (дето имаше една приказка)Доказано е с годините, ФАКТ!

44

Анонимен

преди 5 години

Значи мутра премиер може, а мутра общински съветник не може? Лидер на БСП не е мутра а Корнелия.

43

Анонимен

преди 5 години

До БайфиданОтдавна гербавите нямате нито мярка нито срам в разграбването на народа и държавата. Ква става с незадържаните многомилионници Боршашчета гербави а??? Пълно медийно затъмнение, платено с пари от данъците на българския народ.

42

niki

преди 5 години

Те БСП са едно голямо вонящо петно върху политическата сцена на България.