10

Анонимен

преди 5 години

Ей, голема работа, откраднали и две кила бронз и веднага клетви на умирачка...

9

дядо Пенс

преди 5 години

До ДемографА теб още след месец никой няма да те знае,

8

Анонимен

преди 5 години

Кога почина и това момиче, бе!!? Ами то от България не остана нищо, да му ем! Коканова си отиде преди 20 години, Паша Христова отдавна.Останаха Лили, Ламбо и Цечка Цачева!

7

Анонимен

преди 5 години

Утре, когато има избори, Александра я отиде да гласува, я не! Но тези двамата, които са свалили плочата ще отидат срещу 20 лева и ще гласуват заедно с цялата си полулация! накрая в края на изборния ден ще излезе Цецерон и ще каже - ,,Надграждаме'', а Тиквоний на пресконференцията - ,,Пак ги бих!

6

Пешо

преди 5 години

На баща буквите на името бяха свалили от паметника. Да не говорим, че три пъти крадоха мраморната ваза. Престанах да поръчвам нови, сега стои дупка там. Те крадат и свещите, тези ветроупорните.

5

Демограф

преди 5 години

Затова не трябва да се вдигат паметници! И без това след 100 години никой няма да знае коя е Пепа и коя Николова, а явно бай *** и сега не иска да знае какво осквернява! А след 50 години тук ще населяват само такива ***! Всички гробищни паркове ще запустеят или приматската общинска оправа от Бъдещето ще ги почисти с булдозера! Пишете си минусите, и аз ще си поставя минус, че ми е много мъчно, но това ви чака!

4

Бранник

преди 5 години

Управата на Централни софийски гробища поддържа на щат двама души мъж и жена които приемат жалби на гражданите. Беше открадната оградата на гроба на баща ми, а плочата а гроба на майка ми беше разбита с чук. Вместо да ми обърнат внимание мъжът приемащ жалбите започна да ме заплашва и да вика охраната за да ме пребият. Та такава е ползата от охраната на Централни софийски гробища.

3

Анонимен

преди 5 години

Познайте кои са ?

2

Анонимен

преди 5 години

Ми тва бронза ***! Цветен метал !

1

Анонимен

преди 5 години

TEGKI KLETVI.KOITO KALNE KLETVITE NEGO STIGAT.TREBVA DA MOGESH DA PROSHTAVASH,ZASHTOTO VSICKI SME GRESHNI.