8

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът пак фалира. Всеки ден фалира тоя капитализъм, на никой не му пука за фалита на капитализма.

7

Анонимен

преди 5 години

Частникът е добър стопанин. Не иска да има милиони левове задължения към държавата. Иска да си запази парите за нови добри далавери, вместо да ги дава на държавата лош стопанин.

6

Анонимен

преди 5 години

Ествествено, че всичко е нарочно и с вратичка в закона. Така например при продажба на дружествени дялове е необходима декларация, че дружеството няма задължения за осигуровки. НО задълженията по ЗДДС явно не са приоритет, тъй като с последните изменения и дума не става за тях.

5

Minuva42

преди 5 години

Добре де... Вратичка! От НС правят десетки безсмислени промени на закони и само се хвалят колко са дейни. Ами защо не затворят тази вратичка? Защо не искат?

4

до 2

преди 5 години

Измамите стават, защото хората искат да мамят. Каквито и закони да се създадат, хората които искат да мамят ще им намерят вратички.Решението на проблема е хората да станат по-добри или да има РАБОТЕЩ, СПРАВЕДЛИВ и НЕЗАВИСИМ съд и съдебна система.

3

Роб на влаЗта

преди 5 години

Чудна работа....Нали за това го измислиха това ДДС за да може да се краде и то без никой да те търси ...Продаваш фирмата за 2лв.на човек без доход и готово ...Всички доволни-крадеца ива парички ,гладния взел една заплата ,държавата го усъдила (пробация)и всичка доволни и айде стария номер отново ...Но много станахте и намаляха паритеееее....

2

бай х

преди 5 години

всяка измама става със вратички / нарочно оставени/ в законите

1

Анонимен

преди 5 години

GENITE SA NAI-LOSHITE RABOTNIZI.