32

Напомняне

преди 5 години

До Куба-тъжно е!Кубинците имат частни леки коли още от времето на соца в БГ. Карат тунинговани Лади по на 35 - 40 години. Интернет имат от десетина години, само че ходят в нет.клубове. Не пиши глупости , не плачи на чужди гробища тъй драматично и не давай наклон на кубинците, че те имат повече ум от теб!

31

Корнелия

преди 5 години

Бойко е виновен, оставка...избори.

30

Анонимен

преди 5 години

Поне разбрахме, че Мадуро следи световните новини. Мадуро последва примера от Ердоган. И сега и във Венецуела ще има арести и осъдени и убити без вина хора.

29

Куба-тъжно е!

преди 5 години

В Куба средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 65 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

28

Gavrosh

преди 5 години

Ha ..ha nomera na kitajkata.Mnogo plosak peniz kato rezania Dogan s fal6ivia prevrat.6tom ne sa te ubili zna4i ti sam pravi6 teatar da otvli4a6 vnimanieto ot ikonomi4eskite problemi.NO za prostacite tia nomera minavat i gi priemat za istina.

27

Вуте

преди 5 години

Мадуро се обадил на Путин и му казал: " Ше те плесна през устата".

26

Solar Power

преди 5 години

"Американските фирми вече точат зъби да крадат нефт от още една суверенна държава!!!" - много филми гледаш. По вероятно е да му дават пари защото е *** и не може да си управлява държавата. А Венецуела беше втори производител на петрол. Така,че колкото по дълго е начело по добре за янките :) Те си имат нефт и газ вече май са номер 1 производител...... А и още 15-ина години няма да имаме толкова нужда от петрол. Всичко става електрическо. Какво ще правят Венецуела тогава ?!

25

Solar Power

преди 5 години

"ЕМИ МАДУРО СИГУРНО Е МНОГО ЛОШ, АМА ДОСЕГА НЕ Е ОРГАНИЗИРАЛ АТЕНТАТИ НА НИКОГО." - така де само дето е поизбил малко хорица по затворите :)

24

Анонимен

преди 5 години

Другарят Мадуро си прави мероприятия, да се улесни в изтребването на опозицията.

23

Анонимен

преди 5 години

Значи сега трябва да убием незабавно всички, които имат комунистически убеждения, защото на 9-ти септември 1944 г. са свалили законното правителство с кървав преврат.

22

Анонимен

преди 5 години

ЕМИ МАДУРО СИГУРНО Е МНОГО ЛОШ, АМА ДОСЕГА НЕ Е ОРГАНИЗИРАЛ АТЕНТАТИ НА НИКОГО.

21

Сата НАТО

преди 5 години

Венецуела и Колумбия са били една държава, както Северна и Южна Корея.

20

Анонимен

преди 5 години

Мачкай диктаторите ! Само напред.

19

Анонимен

преди 5 години

А какво се случи след 11-ти септември в САЩ. Терористите във Венецуела трябва да бъдат умъртвени бавно и сигурно. Това не е репресия, а сигурност на държавата. Всеки, който дръзне със сила да сваля правителство е терорист или извратеният американски модел не е демокрация.

18

Анонимен

преди 5 години

Сигурно са били тия от Мосад..аааа не е верно, не сме ние, ние не правим такива работи на приятелите на Путинбеше Ясер Арафат

17

Анонимен

преди 5 години

АМИ АКО НЯКОЙ НАПРАВИ АТЕНТАТ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ ПОСЛЕ РОЙТЕРС ЩЕ ГО ОБВИНИ ЛИ В РЕПРЕСИИ ЩЕ ГО ОБЯВИ ЛИ ЗА ДИКТАТОР?

16

Анонимен

преди 5 години

Ако направят опит за атентат на британската кралица ройтерс ще търси ли репресии след това, когато властите издирват виновните?

15

Анонимен

преди 5 години

ТЕРОРИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11А защо Мадуро не точи нефт и не си нахрани хората тез генерали с многото медали във колко войни са участвали, че имат толкоз медали опа комунист не плаща с пари, а с тиквени медали янките може да не са стока ама Мадуро е предател на собствения си народ и крадец. Който не храни своя народ храни чужд народ.

13

Анонимен

преди 5 години

Да се поучи от Ердоган и да изтреби цялата американска ***