10

venix

преди 5 години

STUXnet свърши работа. Сега пак санкции...

9

Българин

преди 5 години

САЩ само показват колко ненадежден партньор са. Колкото по-далече от американския ботуш, толкова по-добре.

8

Анонимен

преди 5 години

О ПИСНА МИ

7

Анонимен

преди 5 години

Ти " не си" ли анонимен 6? 30 те и нагоре трилиона $ на китай са ФАКТ леко неглижиран от сесесерейските трУлове и " медии"! А и още нещо на Щатските 200 МИЛИАРДА $ МИТА, жълтите " отговарят" със скромните 60! Айде със здраве драскачи руски, чака ви още много от същото, да е жив и здрав Президента в Белата къща!

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Остани си анонимен - така ти подхожда ! И намали малко темпото - с тия трилярди долари и милиони отворени работни места - ще да си помислиме, че си пиеш кафето с Тръмп и Ротшилд и те ти снасят информация.

5

****

преди 5 години

Края на сащ наближава много по бързо от колкото се очаква,и за това са си виновни самите те с тези санкции които налагат.Държавите които купуваха американски цени книжа,и по този начин подържаха долара и икономиката на сащ,и се явяваха спонсори, ще спрът да ги купуват и ще започнат лека по лека да се отърват от тях,и тогава крахат на сащ е неизбежен.Китай е най големият кредитор на сащ,с 1трильон,и незнам си колко още милярди,Русия започна да се чисти от тези книжа.

4

факт

преди 5 години

Държавата терорист и агресор налага санкции на непослушните и не покорните държави?!каква пародия и мръсотия....

3

Анонимен

преди 5 години

Който не иска да си продава нефта срещу долари, ами в юани................така става..........Венецуела, Иран, Либия.....................знаем какво целят тия санкции!!!Цар долар иска петрол!!!!Ако няма петрол-дългът на САЩ още повече расте........не че вече не е достигнал космически стойности!!!

2

Анонимен

преди 5 години

То и венецуелците си го местиха по крачолите, ама сега и крачоли не им останаха

1

Анонимен

преди 5 години

Наистина е интересно в кой ли крачол ще си го преместят персите