104

Горан

преди 5 години

Ей, ограмотих се! За пръв път научих понятието репутационен плюс...

103

Шерлок

преди 5 години

До Башка ЛудАко МО е престъпник с рейтинг да кажем 10 ... правосъдната система има рейтинг Х 10 ... този МО направо си е бял кахър на фона на престъпленията извършвани в ПС

102

Башка Луд

преди 5 години

Боже, прибери си вересиите!Докарахме се до там, че прокуратурата да "вярва в мъжкарското поведение" на издирвано лице!Време е да ни закрият, не ставаме!

101

Анонимен

преди 5 години

Нали!Що да не е-нали знае какво е "български съд"!?! Малко ли го "съдихте"?! То беше едно - хващане,пускане,хващане,пускане и т.н.!Дава кинтите и е готов...до следващото "хващане"!Който "магистрат" му трябват парички за (нова кола,за детето в чужбина,за нова любовница и т.н.) се моли да "гледа" делото на Очите"!!!

100

муспи

преди 5 години

На снимката едно жалко нищожество, с акъл на пубертет от малко градче, наперено до колкото може да носи, и готово да се разплачи умилно ако го заритат с ботуши, - къде? В подготвящото се Белене, за сто хиляди обвинени в държавна измяна и осъдени на доживотен бой с ритници. Че Слугите на народа са си уредили да са недостъпни за народа, - как така Белене?! Много просто, - тази невидима сила дето ги направи Слуги на народа, ще ги блъсне да минат доживотно на издръжка от този народ - 0.20 лв. на ден

99

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че ще се върне като знае че нищо няма да му се случи, Бойко предвиди че ще го хванат защото знаеше и Гешев знае че ще се върне, сценария е предвиден но е много очевадно понеже още минават номерата пред народа, всичко е жалко

98

Дарвин философ

преди 5 години

Юужното Черноморие бие северното по всички показатели,а преди беше обратното.Бъргас и района дръпнаха бързо напред...

97

Анонимен

преди 5 години

Е, щом му вярват и са сигурни в него, че е мъжкар, бива.

96

Анонимен

преди 5 години

Червените силаджии са толкова унесени във своето "величие"и недосегаемост,че си живеят в един паралеле свят,където явяването на съд е забавно приключение,дори си въобразяват,че"имат хубави очи"?!

95

Брех

преди 5 години

Вече и комплименти си правят, мамини сладки

94

Край

преди 5 години

*** няма от какво да го е страх господин Очите. В затвора той блъска основно фитнес и излиза още по напомпана батка.От затворите на Бай Тошо излизаха утрепани от физически труд хрисими хорица. буквално превъзпитани.Сега системата не работи.

93

К.Нинова

преди 5 години

БСП пак е хваната по бели *** на местопрестъплението. Теорията за алтернативата на ГЕРБ търпи поредният провал.

92

Анонимен

преди 5 години

Как ще го е страх.Той знае че ще го изкарат невинен и ще бъде оправдан.Иначе ще повлече много хора включително и Г-н Соджуков.

91

Анонимен

преди 5 години

БГ=Държавата на престъпниците.

90

Анонимен

преди 5 години

Не му знам играта на Желязков, виновен ли е, не е ли...наистина не знам. Без капка ирония...Знам, че миналото лято цяла СофияМед работеше за него месеци наред, като беше в кърпа вързан на легло и без бъбреци защо тогава не го арестуваха, а грижливо охраняваха. А пък такъв дявол за МВР-то...наистина странно. Как ли са го открили в един от най-популярните хотели в света? Мъгла.

89

Анонимен

преди 5 години

Ако знаеше, че гомчакат от 40 до живот (т.е. до живот) щеше да го е страх, ама яв НК и, че други знае.

88

Анонимен

преди 5 години

Този е поредният случай доказващ, че няма БСП, ГЕРБ, СДС и т.н , Мафията се е впила във всички държавни учреждения, а началниците се явяват, като говорителите им.

87

Анонимен

преди 5 години

Гешев се изказва, като говорител на Очите, в което май няма нищо странно, като си припомним миналото лято как цялата полиция го пазеше а болницата остана без кръв за други пациенти само за да ги лекуват най-добрите професори.

86

до 86

преди 5 години

Тая шапка, която се опитват да скроят на Нинова е доста продрана.Въобразяват си, че народът не вижда всичките им фалшиви постановки.Както и фалшивите им постановки по изборите.

85

имигрант

преди 5 години

Б.Б каза когато бяха простреляли очите;ако трябва господ ще докараме но ще го спасим;не знам какъв е този цирк.сигурно показват колко са богати хората в бургас и региона.