13

Анонимен

преди 5 години

Вместо снимка на този валяк, да бяхте сложили снимка на една карта, в която да сте обозначили описаното. Така описано лявата лента, 90 метра посока в дясно, ако идвате от небето и подлеза в средата ви остава зад гърба по диагонал... нищо не се разбира

12

Браво за ремонтите!!

преди 5 години

Браво, че се правят ударни ремонти в София! Така се прави - когато времето позволява, когато София е почти празна и трафикът е малък и т.н. Ето, днес пуснаха предсрочно бул.В.Левски - пак браво! Като завършат ремонтите сме щастливи и ни хубаво!!! А червените оплаквачи не се наплюха!!! Завиждат на ГЕРБ, че не се спират да строят, ремонтират, действат нон стоп. БКП/БСП не са си мръднали пръста да направят нещо. Преди 63 год. казаха, че ще направят пръстена от магистрали и нищо. Добре, че е ГЕРБ!

11

Варна

преди 5 години

Нашият град също е в ремонти от март месец насам и проблемът с трафика и движението е много сериозен, особено сега. Защо се пишат подробни статии само за София??? Двойни стандарти има не само от страна на Запада към нас. Двойните стандарти си ги имаме и самите ние. Заради това сме зле.

10

Анонимен

преди 5 години

До 4Не. Улиците в Сф.са мн. зле. Плащат се баснословни суми за ремонти, а качеството е под нулата. И проблемът не е в изпълнителите. Прави се възм.най-евтино, а цената е доста висока, за да има отчисления. Предполагам си наясно за кво става дума.

9

Козя пътека

преди 5 години

А кога БУЛЕВАРД Св.Климент Охридски след кръстовището с бул.А.Ляпчев ще се превърне наистина в БУЛЕВАРД !?

8

Анонимен

преди 5 години

Всички са отпуска, всяка списка е от чудна - по-чудна. Спрете тока на камелчето, спасете читател!

7

До 5

преди 5 години

Лак жовееш на трицифрена заплатка?

6

Sf

преди 5 години

Долна селтачка и убитачка, до кога ще ни убиваш с простотиите си? Нали уж до 5/08 щеше да е готово трасето на Гешов, откъде сега дойде 15-ти? Ти си куха ***!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Как живеете в това село София? Всеки ден пише къде няма да има вода и къде има ремонт.

4

Do 2

преди 5 години

Толкова ревливци тази година никога не е имало, не се ли наревахте?!?

3

Анонимен

преди 5 години

На Кл.Охридски изрязаха големи дълбоки дупки, и три работни дни стоят така. Хората си разбиха колите. Каква е тази организация? Простаци.

2

Анонимен

преди 5 години

Толкова лоши и разбити пътища, както и калпави ремонти както тази година, скоро не имало. Не се наядохте, ей. В гроба ли ще си носите тези пари?

1

Анонимен

преди 5 години

Веднага да се накаже кметицата, че не е затворила цяла София да се ремонтира.Софиянци трябва да са под блокада да не ходят никъде и всичко да им е разбито.