57

Едо

преди 5 години

Толкова ли сте самомнителни и самовлюбени, и себеправедни? Не знаете ли, че който съди и обижда брата си, съди и обижда себе си. Защото е писано: ,, Бог на горделивите се противи, а на смирените дава благодат". Но, Господ е многомилостив и дълготърпелив. Той обича и Своите немирни деца и чака всички да дойдат на покаяние. Включително и тези от Dnes.bg. Братя и сестри българи, гответе се за ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ НА РОТАЦИОНЕН ПРИНЦИП и ВОТ ЩЕ ИМАТ САМО ГРАЖДАНИ СЪС СРЕДНО И ПО-ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ.

56

Сата НАТО

преди 5 години

Трогателна е простотията на рубладжиите, когато почнат да фантазират и да си верват.Ген. Лебед (един полуазиат с дръпнати очи и май мунски нос) е служил в Афганистан до чин полковник, след което отива да учи за генерал, след което го пращат да създава сепаратистки огнища - първо из Кавказ, после в Приднестровието. Този, който е бил на купола на последния съветски танк, напуснал Афганистан, се казва генерал Громов. А психопата Лебед го приземи Путин, когато почна много да надига глава.

55

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянПодгърбич Навръткян, руснаците мислят, че ген. Лебед е герой от Афган, но че някой му помогна да се пресели в места по-добри. Лебед беше на купола на последния руски танк, който напусна Афганистан.

54

Анонимен

преди 5 години

Победата е на Путин защотое избрал истината . Измислениятзапад не може да предложи нищосмислено освен да пази награбенотос лъжи . Ще продължавам да тролствам .

53

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Гочо простакаа сега, *** питай русняците кво мислат за лебед.

52

Анонимен

преди 5 години

Имаше няколко ренегата навремето, които продадоха Запада и избягаха на Изток. Такива, като Ким Филби, Бърджийс, Маклейн и Дийн Рийд. Умряха в самота и пиянство, Дийн се самоуби, презрени от всички и разбрали, какво е да си истински родоотстъпник!***, идете в Рашъ, там ще се реализирате пълноценно, нали за рубли и майка си продавате!

51

Щерю

преди 5 години

Сегал и Депардийо какви дебели станали...

50

антиджендар

преди 5 години

Който е можещ постига много от това което желае а който е софииски жендар може само да плюе от завист

49

антисоросоид

преди 5 години

До 48 Сата НАТОЕжедневно ли се дрогираш или само в неделя си така ?

48

Гочо простака

преди 5 години

То и Ален Делон беше приятел на русия и почти винаги присъстваше на събирания псветени на руското изкуство, които се провеждаха в Париж, беше приятел с покойния генерал Лебед и нашите русофоби, поради това го обявиха за жалък и слаб актьор.

47

Анонимен

преди 5 години

Сийгъл е американец, колкото кениеца Барак Хюсеинов Обама е американец.

46

Анонимен

преди 5 години

Кораба потъва плъхове като Сегал бягат в Русия.

45

анонимен

преди 5 години

Най после се разбра кой манипулира и фалшифицира изборите в САЩ това е Сегал какво му се чудим само много добър актьор може да направи президент който си пожелае.

44

Анонимен

преди 5 години

До Ха ха хаСТИВЪН СЕГАЛ Е ЕВРЕИН, КОЛКОТО ЯСЕР АРАФАТ Е ЕВРЕИН

43

Ха ха ха

преди 5 години

Сегал бил евреин,e и? Моят Бог Иисус - също.И вашето са.танинско богче Шорош - и то! Т.ъпи джендърляци...

42

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тоя избега в кацапия да се скрие от данъчните и сега представител. от друга страна, ние си имаме ленчето поптодорова, така че не е прецендент. гара левски, вардете си багажо

41

Сата НАТО

преди 5 години

Разбира се, че ако някой има симпатии към тази фашистка държава, зинала да глътне света, то този човек е жалък. Нормалните хора желаят унищожението на ***.

40

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега обявете го за *** и недалновиден ***.Този винаги знае от къде духа вятъра, за разлика от тукашните плювачи на Русия и всичко руско.Политически късогледи са били и повечето наши ръководители.Ако имате очи ще видите, каква е Русия в момента и още ПОВАЖНО - как се променя тя. С какви темпове и в каква посока.Ако не сте от тези с промитите и препарирани мозъци, разбира се!

39

до Анонимен

преди 5 години

Не си добре "приятел"! Според теб, ако някой има симпатии към Русия е жалка личност? Огледай се и ще осъзнаеш колко си назадничав.

38

Анонимен

преди 5 години

Баща му си сменя името от Зийгълман на Сегал.