123

Анонимен

преди 5 години

Сакън България да не спечели нещо... злобна статия с откровено нечестни за нас постановки- северния поток е ок, а нашия- от него щяла България да спечели и не можело...

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 145Пиздуй нищеброд хохлятский

121

Анонимен

преди 5 години

Давам пример -- пречиствателнастанция на морето . Построенано не функционира както трябваа просто една дълга тръба отвеждафекалиите по-навътре в морето .Наел си лодка плуваш навътре иизведнъж се озоваваш средфекалиите на пожарникаропремиера .Това е строителството на герп .

120

Анонимен

преди 5 години

Пожарникаропремиерът е вредоносен за България .Нищо свястно не е построил .Ако има нещо построенослед шест месеца , една годинапочват да го ремонтират.Това гаранционен ремонт лие или какво ?

119

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДолбоеб, считай свое бабло.---------------Че скулиш, бьйдло? :)) Пари има, багато грошей, не хвилюйся!

118

Анонимен

преди 5 години

Само ЩЕ ЩЕ ЩЕ чуваме години наред и накрая НИЩО!

117

Анонимен

преди 5 години

Писна ми да обяснявам. Газът не е пръдня, да си го държиш в ***. За него по трасето трябват хранилища. Всичко друго е обикновенна политическа простащина.

116

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Сата НАТО/Тръбата е газова , а не петролна. Вие да не смятате ,че я полагат по пясъка,полага се на дълбочина към 4 метра

115

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОДолбоеб, считай свое бабло.Или считать нечего, няма пари?

114

Анонимен

преди 5 години

Какви такси ще диктуваш не разбрах ?Чувал ли си как някой си правилсметка без кръчмаря ? Украйна сеопитваше да диктува и й показахамястото .

113

Сата НАТО

преди 5 години

Няма да има клякане пред московската сатрапия, това е положението.На Путин не му е излязло по-евтино да си построи ново пристанище, той просто харчи без мярка и безотчетно, защото рузкото бьйдло за пореден път си е повярвало, че е намерило пътя към световното господство. Е, не го е намерило и този път.

112

Анонимен

преди 5 години

Няма да има такъв филм, примирете се.Ще има тръба, която Путин ще си плати, а после заедно с турците и украинците ще си направим картел на транзитьорите и ще им диктуваме транзитните такси-------------------------------А бе то картел ще има, ама касите ще са в Москва и Анкара, а нито ние, нито укрите ще имат достъп до тях. ние само ще ги пълним тези каси.

111

Анонимен

преди 5 години

ДО Сата НАТО Нима? Силно се съмнявам. Тогава защо виждам на едно друга снимка тук един шкембест политик да върти някакъв кран за турски газопровод?

110

Анонимен

преди 5 години

Пристанището на Рига, Латвия беше второто по големина в Балтика след това в Гданск. Оттук минаваха почти всички товари от европейската част на Русия - и вноса и износа. Латвия печелеще 8 милиарда евро от такси. Работеха 6000 докери.. И решихае, чме това им е малко, удвоиха таксите. тогава Путин за три години изгради огромно модерно пристанище в Уст Луга за всички видове товари, вкл. нефтени терминали. Сега пристанището в Рига пустее, стотици кранове ръждясват, работят около 300 човека

109

Сата НАТО

преди 5 години

Ние винаги ще си получаваме га през Украйна.

108

РАДОСТ И ЩАСТИЕ

преди 5 години

БВП НА БЪЛГАРИЯ Е 120 МИЛИАРДА ЛЕВА.СЕГА ПЛАЩАМЕ ЧЛЕНСКИ ВНОС НА НАТО 1%, КОЕТО ПРАВИ 1,2 МИЛИАРДА ЛЕВА. ДОГОДИНА ИСКАТ ПО 2 ПРОЦЕНТА, КОЕТО ПРАВИ 2.4 МИЛИАРДА ЛЕВА. ТРЪМП ИСКА ПО 4 %, което прави 4,8 милиарда лева.Така че удоволствието да бъдем евроатлантическа страна се плаща скъпо.

107

Анонимен

преди 5 години

На индивидите, които пишат тук глупости ще кажа само, че догодина, когато започнем за получаваме газа от Турция те ще си платят за удоволствието. Защото вместо на нас да плащат транзитни такси, те ще плащат такива на Турция. Защото е сигурно, че руснаците никога няма да пуснат транзитна тръба през България.

106

Анонимен

преди 5 години

Никой никога не е имал нищо против да има газопровод и да взимаме транзитни такси.Имахме против да се набутваме с пари за построяването му.Не се получи братския номер да им платим половината тръба.Освен това ги *** бахме да заобикалят през Турция.

105

Анонимен

преди 5 години

Сата Нато, миналата година бях в Дубай. Там пък направили едни Палм Джумейра и Палм Джебел Али, ама баш до нефтените терминали с танкерите. Направо са за убиване. И онези в Рио де Жанейро, срещу Копакабана, и те също.

104

Анонимен

преди 5 години

140, затуй ли Украйна пищи да не и спрат транзита, щото е роб на Москва от 50г, и иска още? Или заради едни "мизерни" 3млрд годишно транзитни такси? Че и не само те, ами и поляците и другите на клона.