15

Анонимен

преди 5 години

1. Предсказания за края на света? - Да.2. Вменяване на вина? - Да.3. Отричане на друго мнение? - Да.4. Изискване за спазване на ритуални действия? /ограничаване на личните въглеродни емисии/ ? - Да.5. Изискване на "десятък"? - Да.Извод - Глобалното затопляне е РЕЛИГИЯ, а не наука.

14

11

преди 5 години

Ай стига глупости - вижда се, че преди е имало по-високи температури, голям праз.

13

Анонимен

преди 5 години

нещата, които все още не са факт, но ще станат, ако тази криза, която е напълно реална, не се овладее - част от териториите на държавите, които имат излаз към океан, ще бъдат залети. част от страните в близкия изток ще станат напълно необитаеми, защото температурите там ще бъдат над 40 градуса, не за ден-два, а всеки ден. климатичните мигранти ще се увеличат в търсене на най-елементарни условия за живот. икономиката и сигурността на всички развити държави с излаз към океан, ще бъде застрашена

12

Анонимен

преди 5 години

хора, образовайте се - глобално затопляне не означава, че навсякъде ще стане топло, а че ще има резки климатични промени и зачестяване на катаклизмите! да, катаклизми винаги е имало, но сега те ЩЕ ЗАЧЕСТЯТ. вярно е, че терминът глобално затопляне не е най-удачният за описване на това явление и голяма вина за неразбирането носят онези, които са го измислили. преди много години, още когато темата не беше популярна, я обсъждах с един професор. всичко, което ми каза през 90-те, сега е факт.

11

Дедо Ебо

преди 5 години

Абе манете го тоя климат ами вижте на снимката какви красоти има. Ще правя коитус с бабата тази вечер май.

10

Анонимен

преди 5 години

За сметка на това в България температурите не могат да надминат 30 градуса от началото на лятото досега. Ама никой не пише за необичайно ниските температури. Виж, ако ставаше дума за жега, щеше обилно да се пише и да се говори за глобалното затопляне. А според статистиката на НАСА последните две години средните температури на планетата са паднали необичайно много. Бил най-големият спад в средните температури от половин век насам, ама никой не се сеща да пише за това.

9

Африканец

преди 5 години

Горещите въздушни маси, идващи от Африка, носят със себе си и прах от пустинята Сахара, което прави небето на места тъмножълто или тъмнооранжево.Това явление си има име , нарича се Калима, понякога дори и до България достига.

8

АТАКИСТ

преди 5 години

до 9 Няма съвършенство никъде на този свят! Ти хем казваш, че имаме невероятна природа и климат, хем искаш и най-хубавите хора по тази земя (България)???Къде си видял съвършенство някъде по света, момък?Я се стегни и пий едно, че ми изглеждаш нещо "спрял".

7

до 8

преди 5 години

Не е нужно да ми доказваш думите, знам че съм прав. :)

6

1

преди 5 години

Наистина ми е тъжно как България има невероятен климат, природа, сравнително малко бедствия, планини, море, липса на всякакви отровни гадини и е населявана от най-селския, *** народ, който не вижда в какъв рай живее и вместо да го пази и цени, го разрушава, и се краде и се убива, все едно утре ще свърши светът... Но като гледам има нещо такова с тия събития напоследък.

5

Do 4

преди 5 години

Tonto

4

Анонимен

преди 5 години

Браво, няма нищо по-хубаво от топлотo време и изместванео на полюсите, дано стане като в Африка и ще имаме много банани и тоалетна хартия.

3

Анонимен

преди 5 години

Малко е. Поне 50 им трябва. Нека да има стотици умрели!

2

Monkey boy

преди 5 години

В адът има Винаги повече свободни маси..

1

Анонимен

преди 5 години

Тези дето са покрай морето и имат страхотна влага. Тези 46 градуса заради влагата се усещат като 56 градуса.Как се живее при такива температури вие си помислете, все едно сте в сауна.