11

Анонимен

преди 5 години

Не може ли чрез СМС-и? Също и от чужбина?

10

Ми

преди 5 години

Нали искаме лични партиди и капитализъм? Част от парите към 120 хиляди евро ги дава НЗОК. Няма лошо това са парите на всички българи.Въпросът е къде са честно работилите яхтмени-станали милионери с честен труд?Десет работливи БГ милионера по десет хиляди евро ето я химиотерапията.Само десет честно трудили се БГ богаташчета, които се мъчат да убедят БГ народа колко мързелив и неук бил.280 хиляди евро са много, но Ф-я винаги е била скъпа.Не повече от 180 хил.$Някой прибира ЯКИ комисиони.

9

Анонимен

преди 5 години

Относно сметката - пуснете видеото на 1:10.

8

Анонимен

преди 5 години

Химиотерапията в България е БЕЗПЛАТНА.Приятно събиране на парите.....

7

тТт

преди 5 години

Какви ли не данъци ни взимат! Ами измислете данък , примерно, "Здраво бъдеще за Бълагрия", 0,5% от заплатата да е и да подпомага точно такива млади българи до 30 години!!! 3 млн. работещи х примерно 500 лв средна заплата са поне 7 500 000 лв на месец за точно такива случаи, но които наистина ПРОЗРАЧНО да се разпределят! 1 да се пребори за живота си от 10 ще е морален и стимулиращ успех за всички нас... а какво да говорим за семействата на тези хора! Никой няма да обеднее с 3-5 лв от заплата си.

6

Анонимен

преди 5 години

Бог да му е на помощ на младежа. Добрата новина е, че това вече се лекува почти на 100%. Млад е, ще издържи химиотерапиите и дори ще се възстанови. Ще има нужда от подкрепа. както и цялото му семейство.

5

Анонимен

преди 5 години

Много несправедлив живот, добрите хора си отиват млади и без време, а лекетата живеят до старини, после как да вярвам в господ?...

4

Емигрант

преди 5 години

Емигрнат съм, мисля ди оставя 100-тина паунда до следващата заплата, да изкарам месеца...Oперацията ще се извърши в Клиника АРАГО Париж, Франция.НЕОБХОДИМИ СА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ИЗДРЪЖКА, КОИТО СА НЕПОСИЛНИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО.МОЛИМ, ЗА ВАШАТА СЪПРИЧАСТНОСТ, ОТЗИВЧИВОСТ И МИЛОСЪРДИЕ!!!!!Банкова сметка:Банка: ЦКБ АДТитуляр: *** Стоянова Вълчева - майкаIBAN: BG94CECB 9790 1046 4859 01BIC: CECBBGSFБлагодарим ВИ!

3

Банкова сметка...

преди 5 години

...ни е необходима, за да преведем пари. Днес.бг организирайте публикуването на банкова сметка, моля!

2

ББ

преди 5 години

Бойко има 2 млрд. излишъкТой е взел от насТой да даде от нашите пари

1

анонимен

преди 5 години

За момчето ще дам за докторската пияна не