25

az 24

преди 5 години

Благодаря ви Хас и 28 и моите съболезнования . Важното е да я има волята за живот и тогава всичко е възможно . Засега се борим .

24

Калеман

преди 5 години

До д-р Ох БолиВиж, дофтуре, едни вярват сляпо на баячки, други пък вярват сляпо на арогантни, алчни, невежи доктори. Лошо!Та не се коси толкоз в какво са вярвали едно време хората - гледай си рецептите за готови лекарства и не се опитвай да обхванеш необятното, защото не е за теб

23

Анонимен

преди 5 години

До 8Може да отслабнеш аз имах проблеми с щитовидната и свалих 10 кг. за 7 дни които качих след това от лекарствата.

22

Анонимен

преди 5 години

Няма такава клиника. Моят баща се бори 4 години в онкологията, и накрая казаха, че нищо не може да се направи. Ако можете намерете от най силните обезболяващи ще е добре. Той почина на 65 миналата година. Много е тежко и тъжно но е по добре да си почине човека болките са големи за всички. Но най лошото е, че има лек но го крият само сметнете колко са болните и колко е лекарството. На моят баща беше 5000 на месец вие си направете сметката колко се печели от тези нещастни хора.

21

Анонимен

преди 5 години

До 8Да, ако си с 3-4 кила над нормата (здравословната, з акоято ще ти каже лекаря ти, а не Cosmopolitan, или някоя анорексиризирала наркомана от Instagram-a). Ако си с 30-40, пръвите 10 кила са много лесни. Зора са останалите 30...

20

Hashim

преди 5 години

Nyama takava. Bashta mi do 4 ti stadii be v voenna bolnica, tam mnogo dobre se otnasyat. No veche v 4 ti stadii si gi ispisvat da si pochinat v domovete si. Bashta mi be na 51 godini.

19

Пак 24

преди 5 години

Някой знае ли надеждна клиника кадето борят и последна фаза на рак защото е неупиуема болка за болния и близките . Моля за помощ защото замалко да я изгубим сутринта и незная още колко ще издържи .Надеждни - да се борят докрай защото и тя не се предава ;(

18

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли надеждна клиника кадето борят и последна фаза на рак защото е неупиуема болка за болния и близките . Моля за помощ защото замалко да я изгубим сутринта и незная още колко ще издържи .

17

АНОНИМЕН

преди 5 години

e-zdravey/bg/sreshtu-rak-koren-ot-gluharche-e-po-efektiven-ot-himioterapiyata/Това е линк чай от глухарче, лекува от рак

16

Питам

преди 5 години

До 123 9 Рака съществува още от 14-ти век, а маже би и по рано.И тогава ли храните , почвата и водата са били отровени?

15

Мнение

преди 5 години

Мислех че руснаците са открили неща в палза на човечеството , а то в Мелбърн.Ту , язък ! Влака пак мина покрай тях. Иначе по бомбите нямат грешка.

14

Анонимен

преди 5 години

До гадняриИ като изпаднеш в алкалоза, ще те носят в болницата да те спасяват... Не разпростанявай такива глупости, че някой ще вземе да им повярва и ще се гътне преждевременно!

13

Четете повече

преди 5 години

Ефективно лечение против ракови заболявания има и те се усъвършенстват всеки ден. Само, че тези лечения не са за хора като нас, те пренадлежат на супербогатите. Само няколко примера за илюстрация:-Има създадена методика за присаждане на истински зъби. Крие се защото ще рухне цялата зъболекарска мафия-Лечението което спира побеляването на косата бе закупено ... от Лореал и никога няма да излезе на бял свят-Лечение срещу оплешивяване има, но се крие защото транспланта е $10000 в САЩи т.н.

12

Анонимен

преди 5 години

Лечението за рак са вибрациите и резонанс. Такива устройства са нелегални познайте защо. Проучете по темата сами

11

Анонимен

преди 5 години

Тия открития вече дразнят. Мине не мине време и сензация- Вече е открит лек за рака! След 2-3 години пак. И пак. И пак. А хората си умират от рак, даже повече отколкото преди 30 год, да речем.

10

Бау

преди 5 години

Към многознайковците: Има 174239848723 вида рак. Няма как да измислят универсално лекарство за всички. Всяко откритие им отнема години тестове да го въведат в обръщение. Такива новини са за разни открития в областта.

9

Анонимен

преди 5 години

Отново радост за плъховете, някой ден и хора може да се зарадват, но засега калните бани са най-подходящи.

8

123

преди 5 години

Отровна храна, въздух, вода. От тук се почва.

7

Анонимен

преди 5 години

до 7! Неможе да синотслабнал за толкова кратко време с10кг и то без да спортуваш!!! Льжец!

6

Микеланджело

преди 5 години

Не яжте преработени храни. Те със сигурност водят до рак. Аз от половин година се опитвам да ям само плодове и зеленчуци, бобени растения. Свалих 10 кг за първи път в живота си. Пак казвам, не яжте месо, хляб и сладко. Бира и гроздомоцин може, по-малко:)