42

Анонимен

преди 5 години

Шофьорите любители навсякъде по света са едни и същи безогледно и нагло шофиране без да се съобразяват с останалите участници в движението нито с околната среда нито с пътната обстановка камо ли с спазване на предимства 11г карам в Европа професионален шофьор съм с над 30г стаж ужаса е навсякъде по света

41

Анонимен

преди 5 години

Ами намалените рефлекси се компенсират с по-бавно каране и повече внимание. То и при младите може да има вродено бавни рефлекси, недоразвито чувство за отговорност и липса на достатъчно мозък за управление на ППС, по-бързо от каруца.

40

Анонимен

преди 5 години

Не ми обяснявайте, че е нормално 6 г. дете да играе само на улицата без надзор. Та то дори не се вижда отдалече. На мене точно такива две деца на малко детско колело ми изскочиха измежду две паркирали коли - никакъв шанс да ги усетиш навреме. Ако имаше придружител, това нямаше да се случи 100%.

39

Анонимен

преди 5 години

Неописуема трагедия,всеки път като прочета подобна вест после една седмица не съм на себе си.Дъртака моментално в затвора ДОЖИВОТ защото това е най-малкото което му се полага.ГОСПОДИ,кога ще свършат изр,,дите по пътищата,по улиците които избиват всяка година стотици невинни хора и десетки деца.Милата душица Бог да я прости,Бог да прости и другото дете на 13 години убито пак на тротоар тази седмица.проклети да сте МРЪ,,СНИ УБИЙЦИ,ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ.

38

до шофьора със стажа

преди 5 години

в случая шофьора НАРОЧНО е дал газ, за да мине през затворения участък, тъй като не са го пуснали да мине, трябвало е да заобиколи, а той се е върнал назад, засилил се е и е помел детето!това няма общо с рефлекси, а с първите 7 години!!!Затвор и да мре!

37

Анонимен

преди 5 години

Карайте колело по икономично е и по безопасно за околните и вас тъй правя аз за градски условия иде реч де

36

Шофьор

преди 5 години

Катастрофи правят най - често хората с мощни коли , млади с малко опит, но голямо его . Възрастните шофьори и с голям стаж трябва да преценят,че на определена възраст рефлексът не е същия. Ако не могат на година две на прегледи. Имам книжка от 50 години ,без едно нарушение , но от 8 години не шофирам. Зрение , слух и реакциите са намалели. Трябва да се мисли зряло

35

Анонимен

преди 5 години

73г Градски блъска и убива 6г дете и сега градския дедо още по зле е станал склерозата не прощава на никого за нас професионалните шофьори минаваме на всички доктори за удължаване на шофьорската книжка а за любителите само през личния лекар за това стават и тези катастрофи

34

До 15

преди 5 години

Не можеш ли да четеш??? Детето е било на тротоара!!! Виновен е самозабравилия се старец! Здрав е бил като е шофирал, сега се бил разболял...Аман от наглеци и лъжци! Жалко за детенцето! Соболезнования на родителите!

33

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости детенцето!Съболезнования на роднините!

32

шматка

преди 5 години

Вчера една баба с рентакар щеше да ме отнесе.Гледаше като невменяема отвътре.Защо не задължават над 70г психотест всяка година.

31

БГ

преди 5 години

Възрастта не е мерило ,щото и студента помете и уби хора на спирка за това не пишете или те са млади -може.Млад или възрастен ако агресивен и нагъл все едно.

30

аз

преди 5 години

До АнонименКой те пита бе селчо ,че даваш мнение ,някои да нямат книжкжи ,щото дрогираните пишлемета да карат свободно ,като мухи без глави.

29

Анонимен

преди 5 години

даите да направим статистика и да видим кои правят наи грубите и нагли на рушения по пътищата с наи много жертви и какво се оказва че хората до 40 годишна възраст с техните безрасъдни деиствия допринасят да има толкова много жертви по пътищата но ако пенсионер направи грубо нарушение а те са като нарушители има ням 1 процент се вдига олелия до шия даите да им забраним да караме и какво от това жертвите на пътя ще са пак същтите

28

Анонимен

преди 5 години

аман от тези самозабравили се старци, които пречат на всяко едно ниво! значи, здравословното му състояние беше ок, за да шофира и гази деца, а сега не е, нали!? кой знае на кой овластен *** е баща! да гниете, докато сте живи!

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Значи ти имаш най-малко 10 глоби и нарушения, какво си седнал да пишеш глупости.

26

гост

преди 5 години

Всички лайнета ,които пишете против шофьора сте по-опасни от него защото карате дрогирани и нямате култура на каране -празноглави ***.

25

Анонимен

преди 5 години

SHOFIORA TREBVA DA BADE RAZSTRELYAN,A NE RODNINITE MU DA TARSYAT VAZMOGNOST DA GO OPRAVDAVAT S PODKUPI I PARI.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21 Ти току що отне правото за гласуване и на повечето американски президенти! Тръмп, например, е на 72. Как ли ще реагира на твоето предложение? Сигурно ще се откаже и да кара кола? Всичко е индивидуално и всеки трябва да познава възможностите си.

23

Гост

преди 5 години

На такива убийци, нарушили правилата и предизвикали нараняване или смърт на пешеходец, при това дете, законът да налага присъда за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО ИЛИ ОПИТ ЗА ТАКОВА!!! Какво е това пускане под гаранция? Да мре в затвора! Като го направят с всички, карали пияни, дрогирани, нарушили правилата за движение и предизвикали подобна на горната ситуация, това ще спре *** по пътищата или поне ще имат едно наум