34

До 27

преди 6 години

Да не би да се припозна в селяндурския стереотип и да се засегна?

33

Афендикото

преди 6 години

В гърция за десет дена не видях един полицай,добре че минаваме покрай полцията да ги мернем....не видяхме един мръсен плаж,не платихме цент за шизлонг и чадър....ядеш пресни риби,калмари и октоподи....водата бистра..оставят си хората по масичките на плажа,телефони,фотоапарати,пари,няма мутрински испълнения....ко *** кажат лисиците дето им е кисело гроздето???

32

ajovev

преди 6 години

Това, че е забранено да нося нож в кола не го разбирам. Като си купя нож от магазина как да си го занеса в къщи - пеша ли?!?! Или ако си пренасям покъщнина.

31

Карагьозис

преди 6 години

Елате на безплатен шезлонг,само 200 ЕВРАКИ бунгалото!

30

АНОНИМЕН

преди 6 години

Никъде не пише за каране на бос крак, че е забранено...

29

Маринчо

преди 6 години

Грандиозна публикация!!!

28

До 29

преди 6 години

Е, няма да плаща за шезлонг по българското черноморие. Туй е палегнал за отмора софиянец.

27

жалкари

преди 6 години

С дънките на цимента. Туй ще да е някой софийски разбирко от море, дискотеки и прочее . . .

26

висок

преди 6 години

Аз пък ще почивам на Масква река, какви хубави плажове има!

25

Анонимен

преди 6 години

До ХасковлияМдаааа.....*** е свикнал всичко да става по "втория" начин и с рушвет.И е много важно да не се мине. Преeбе ли се, ще го боли цял живот как е дал 10 стотинки повече, или недай си Боже - левче.

24

Хасковлия

преди 6 години

Спомням си 90-те дяда ми насила натовари цяло ремарке с карпузи (ака дини) и го закачи за колата на баща ми, че да им се изплати на хазяите на морето и в карпузи за всеки случай, нали... да не стане да отидем и някои да ни пререди, нещо.. не знам на 6 бях, тогава май не се намираха квартири лесно, та идеята му беше нещо екстра да дадем, че да си намерим квартира и да я задържим за престоя.Но и тогава се знаеше че това е ултра селяния.. просто успя да навре цяло ремарке с карпузи.

23

Мая Бугова

преди 6 години

Българските селяни нищо не може да ги стресира.Това са ***.

22

Сефте

преди 6 години

Браво днес сефте статия за глобите в Гърция, която не внушава че има специално лошо отношение към великия Българин в Гърция. Ние нали все сканираме дали чужденците имат специално лошо отноешение към нас, щото не искат да признават великия Булгурин

21

Анонимен

преди 6 години

До GogoЛелееее, ти нищо не знаеш.Имам познати които имат рода в Хасковско. И изведнъж стана въпрос как ще си прекараме отпуските и аз казвам - "Тази година си взимаме самолетчето и отиваме в Рим за 6 нощувки". А те - "Ей, много малко, ние ще ходим двайсет дена в Гърция".И изведнъж, тоя се изпусна как първо щели да минат през Хасково, за да вземат щайгите с храната която майка му щяла да им приготви за двете седмици почивка.... И аз останах безмълвен....

20

Тон

преди 6 години

Умирам от смях, всеки път когато си помисля, че над тази статия се е напъвал журналист. От поне 15 години е забранено в Е.С.шофирането с джапанки, бумеранги и всякакви други изтънчени за бай *** аксесоари. А и имам чувството, че гроздето на високо е по-кисело, защото всяко лято се говори колко е гадно в Гърция. В Гърция не обичат селяни с балкански манталитет. Това е валидно почти за цяла Европа. Дръжте се културно, спазвайте социалните норми и законите и няма да имате проблеми.

19

Gogo

преди 6 години

Относно тубите с бензин направо паднах от смях. По по-добре да престанат да зареждат в България и да го влачат към Гърция. Кой луд от България тръгнал към Гърция на почивка ще помъкне туби. Голям смях ми направиха тези ....

18

Анонимен

преди 6 години

Гърция - лазурна прозрачна вода, чист плаж без фасове, шумоизолирани дискотеки. България - мътоляк, летящи найлонови торбички , дънеща чалга и на плажа. Лесно е да избереш.

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩом тези 300 км ще ги взимаш за 2 дни, наистина няма смисъл...

16

Анонимен

преди 6 години

Осите не хапят, а за нарушения навсякъде по света глобяват. С такива новини черноморието няма да стане по -чисто. В Гърция такава мизерия като при нас няма никъде.

15

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Абе кво стана с ония дето ги бяха набедили че возят ислямски нашественици в гърция щото някой друг не пререгистрирал в кат? нещо тая схема май позатихна?...Гръцките шкембелии изнудват туристите с безсмислени "закони", точно както българските такива.