72

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAНе видео! Напиши имената им! Посочи ги конкретно, да проверят съответните органи и ако си ги наклеветил, да ти потърсят сметка за клевета. Хайде, действай! Не по форумите да пишеш 'познавам двама с ТЕЛК, здрави като биЦИ".Партиен ***!Какъв шеф си ти? На кого си шеф?

71

БГ

преди 5 години

Инвалидите в България колко бяха към 700 000 от които половината фалшиви или преовеличени то излиза че на всеки 7ми в България е инвалид

70

Анонимен

преди 5 години

Геноцидът на ГЕРБ е, че ви разплете поредната комунистическа далавера в ТЕЛК, от която БСП крадеше милиони всяка година!

69

oх котйо

преди 5 години

100 000 *175=17 500 000 на м. на година минимум бат ви бойковица 210 000 000 милионки в джобеца минимум оха вие се чепкайте гроба загробва всичко и народа спи сладък сън

68

varg

преди 5 години

гЕНОЦИДЪТ НА ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВА

67

дебел депутат

преди 5 години

в България се живее прекрасно :)

66

Мики Маус!

преди 5 години

До БПФКой краде от държавата и данъците ти, бе?Я, ВИЖ ХУБАВО КОЙ КРАДЕ БЮДЖЕТНИ СРЕДСТВА С МИЛИОНИ!НА КОГО ОПРОЩАВАТ МИЛИОНИ, БЕ?? Партиен *** нещастен!НА ИНВАЛИДИТЕ КАМШИК ЛИ ЩЕ РАЗМАХВАШ? Скрит зад монитора!

65

Анонимен

преди 5 години

Всяка втора ромка и децата й с телк. Да се спрат парите на трета група, основно фалшивите инвалиди и да се разпределят на истинските трябваше да се направи отдавна.

64

Анонимен

преди 5 години

какво стана сега ... за да има пари за исканията на майките и манолова орязаха драстично и тихомълком десетки хиляди .. е нямам думи..

63

Тато из Правец

преди 5 години

Абе ,вие не разбрахте ли,че ГЕРБ води политика на геноцид срещу българите,бе ?!!! Събудете се ,стреснете се,че след 20-30 години няма да ви има ,бе !!! А сега продължавайте да скачате ,плоскомозъчни същества !

62

Шопо

преди 5 години

До АнонименСъгласен,бате,ама забравяш за бомбите с ,,обеднен,, уран на братята-американци къде падаха по границата със Сърбия,че и у Горна баня ; Софийско////

61

Анонимен

преди 5 години

Запазва се заболяването инфаркт на миокарда като оценка 80 пр. нарушение от здравия организъм/нарушени здравословни основни функции на органн/и и принадлежащи към тях специфични органи или части от тях обвързани за една или приблизително съща дейност допълващи се в функционалноста на подаване на сигнали и секрети за правилно здравословно протичане на процеси спрямо изучен по начин за дейност здрав прототип-еталон абсолютен изучен как единствено възможен-уникален/и още две втори заболявания до 51

60

Анонимен

преди 5 години

Това ли е "ПОМОЩТА" и "ПОДКРЕПАТА" на управляващи, синдикати, Б.Петков и М.Манолова?!

59

Анонимен

преди 5 години

Да излезе М.Манолова и да каже какви "полезни" разговори е водила цели 5 часа по време на срещата с Б.Борисов?

58

Анонимен

преди 5 години

До 8Какво ще оценят истинските инвалиди? Че на майките ще им дадат още пари и безплатни детегледачи + 930лв на месец, а другите инвалиди ще останат без стотинка заради тях? Ти не си инвалид, какво се вреш в тия неща?

57

Анонимен

преди 5 години

И стига са разрешавали на инвалид с 90 % инвалидност, например, да работи! Заплата, пенсия, отпуска, не плаща данъци, винетка и какво ли не. Ако не работи "с ума си", то за другите професии буквално " го изнасят" колегите му!

56

Анонимен

преди 5 години

До 8Ти що не си живееш живота и не си гледаш работата, щом си здрав/а и сам/а си изкарваш парите? А си тръгнал/а да гледаш в чуждата паница и да броиш чуждите хапки хляб? Да не си мислиш, че като отрежат пенсиите, ще дадат парите на теб?

55

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е копи- пейст от статия от "24 часа". А статията от "24 часа" е копи- пейст от статия от месец април.Може ли някой журналист да свърши малко полезна работа, като вложи поне малко труд, все пак ще чака да му се плати за публикацията, и да ни предостави конкретни данни от източника, посочен като отправна точка на статията, т.е. от ДВ, защото простосмъртните нямат достъп до първоизточника! Моля, не ми трийте поста, макар така да ви е по- лесно и удобно!

54

8

преди 5 години

Ами не може 1 милион инвалиди, няма кой да ги изхранва. Трябва да се спре с тия пенсии и пари на ръка - такова нещо само за хората с липсващи органи! За останалите, единствено безплатни лекарства - истинските инвалиди ще го оценят

53

Анонимен

преди 5 години

Всички закони, наредби и предписания възпират или касаят само кротките незаконопрестъпни хорица. За каквото и да става въпрос. Който си го може по втория начин не го касаят ни закони, ни промени, ни преустроиства нито нищо.