96

Aнгел

преди 5 години

Подобре БСП Отколкото Герп (Герп нежали а убива Герберите са избрана партия сички са мафия

95

Анонимен

преди 5 години

Всички искат Бойко и другари вече да си ходят но кой ще дойде да управлява, това е сериозен проблем няма лидери има само конски *** и за това картоф-бойко и крими съдружници ще си правят каквото им душа сака когато има зомбинарод

94

Nadejda

преди 5 години

Варварина бойко и неговите слуги скоро ще отидат в затвора и народа ще си отдъхне от варварството, каквото и да пишете, както и да се хвалите лъжите ви не минават. Всичко се пише на гърба ви долни лъжци и крадци.

93

Гробокопач

преди 5 години

До ГошоПротестираха, платените от Бойко протестъри. Имаше и контрапротестъри. Като цяло, те не постигнаха, абсолютно нищо. Бройката им, с всеки един ден, намаляваше. А Сидеров, бе Златен Пръст тогава, на БСП и ДПС. Нима, не помниш Гошко? Същият този Сидеров, сега целува дупето на Бойко;))) От ДПС, ГЕРБ има респект. Неслучайно, те искаха да се коалират с тях, но Бойко жертв атази коалиция, която, ако бе станала, наистина, тогава, той можеше да говори за Стабилност, въпреки хлъзгавостта на ДПС.

92

те такива

преди 5 години

До Какви са тия думиТези думи са ирония-децки,пенция и прочие.Който се сетил-сетил.

91

Я па я...!

преди 5 години

До ЦК на ГЕРП 78 Дай боже да си прав.

90

Извратен

преди 5 години

Защото не искам да гласувам за Конан Варварина.

89

Отвратен

преди 5 години

До KONSTANTINOW 94 Твоето мнение не е скромно , а открито глуповато.На всичко отгоре се определяш и като трезвомислещ.Що гласуваш за БСП тогава? Егати трезвата мисъл.

88

Реалист

преди 5 години

Браво ! Чудесно ! Тава е истината.България без деструктивната БСП.

87

Лопе де Вега

преди 5 години

Еми нали след царя идва пъдаря?! Българитвще си избират Боко, пък после бягат?! Стойте си тук и му се наслаждавайте!

86

Анонимен

преди 5 години

Народът на България - подложен на варварски натиск от Кабинета Борисов 3!!! Част от него избяга, друга - не оцеля!

85

Какви са тия думи

преди 5 години

Децки, Детски ...

84

общински

преди 5 години

Ами какво пречи герп да вдигне децките?Лакомията.Сега правят невъзможен достъпът до телк.Сърцето не може да помпа кръв-30 точки.Ще бачкаш.До сега беше 50 точки.Абе мамата си трака.Без Пиночет няма да се оправим.

83

Анонимен

преди 5 години

Детските надбавки БСП ги направиха 35лв. и вече 10 години не мърдат.В Германия едно дете получава 194?

82

КОРУМПАР ЛАПАЧОВ

преди 5 години

Народа гласува доверие-доверието е изгубено!!!Икономиката е каца с мед,няма ли правилното разпределение,здраве му кажи.

81

момче лошо

преди 5 години

Аеде холан,моляти се.Бебчо,,Пеевски,любимецът боков е секретарката на Доган,който се ползва с върховни привилегии от борисов.Наскоро банка покрай ДПС получи 15 милиона по плана Юнкер.А от еврофондовете се облажи само герберастията.Но след година-край на благото.И от сега се готвим с ново дранье на офцете.

80

Гошо

преди 5 години

Господ да пази страната от ново червено/турско правителство Този тандем който се състои от *** некъдарници и бандюги ни управлява няколко пъти открито или с поставени лица И всичките им управления бяха застой фалити и спиране на важни Европейски фондове а паралелно с това дпс турцизираше страната Последното управление на тази коалиция бе спряна с почти едногодишни протести на хората Който желае отново да види бсп и дпс на власт е безкрайно глупав или ***

79

Бай Хой

преди 5 години

Кметя натега с големата гега у Симитли : D

78

Гробокопач

преди 5 години

Колкото до "варварският натиск", той не идва отвън. Натиска идва от центробежните сили в самият му конструкт, който е лишен от възможността да работи като един монолитен блок. Защо? Защото му бе отнета енергията, която споява частите му. Затова говоря за "управление" на "Борисов 3", но не и за Власт. Властта я прибрах на топло. Това е една енергия, която не идва от капитала, не идва от парите. парите ви създават управление, защото имат покупателна способност;))) Но и тя е до време.

77

Гробокопач

преди 5 години

Като се види телевизията, коя е, става сно, защо е плюенето по Нинова и БСП като цяло. Това е една седесаро-герберска телевизия, чиято задача е именно, като задачата на Спас Амфората в Парламента. Затова са и тези мантри: "Няма да падне, няма да падне...". А то падна цели два пъти - един път при случката с ЧЕЗ и втори път, при скандала между Волен и Симеонов. Не говорим за множеството мини-кризи, които повреждаха сериозно каруцата му. И понастоящем правителството е паднало.