18

Анонимен

преди 5 години

Вучич по-добре,да не допусне насилие над косоварите,от страна на руснаци и сърби.Белград не бива да допусне отново геноцид над несърбите в Косово.

17

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименТака е. Сърбия е територия, част от Българското Царство, а сърбите са като македонците, само, че на Запад от България. И за да имат национален суверенитет, винаги са действали срещу нас, което е обяснимо. Но нашата политика, понастоящем, трябва да е към сближаване. Сърбите, нямат други опции, но и ние, нямаме много. От тях се иска, само да признаят корнеите на своята държав аи народност и всичко, ще дойде на мястото си.

16

Анонимен

преди 5 години

До 17 АнонименБрею ! къв експерт ! да не си завършил патагонски университет ?

15

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са най смешни народ на балканите изключително глупави и нахални, те никога не са имали самостоятелна държава и добре, че са били хърватите за да им наливат мозък!Столетия са били в българското царството и всичките манастири с които се хвалят са български!

14

Siegfried

преди 5 години

Най-големият враг на българите на Балканите е Сърбия.

13

До 8...

преди 5 години

БРИКС (Бразилия, Русия, Индия и Китай) е икономическо формирование като НАТО (Северно-Атлантическа Търговска Организация), имащо за цел да улесни безнаказаното разграбване на икономически ресурси (нефт, руди, безвъзмезден човешки труд и много други), криейки се зад този съюз. В света тези два "икономически" блока все още открито не си пречат и света (останалите необвързани държави) им дават нужните ресурси. Тоест ако си в един от блоковете имаш шанс за някаква автономия. Ако обаче си сам... е ту

12

Анонимен

преди 5 години

викай руснаците да си направят военна база в Сърбия-------------Познай от три пъти защо *** не може да има военна база в Сръбско!Ако не се сещаш, отвори картата на Балканския полуостров.

11

Анонимен

преди 5 години

Нико не сме да вас бийе!

10

Анонимен

преди 5 години

До Абе...Базата в Ниш какво е бе?"Хуманитарен център" ли е?Пхахаххаа

9

Анонимен

преди 5 години

"Крадецът вика,дръжте крадеца!"

8

Анонимен

преди 5 години

Какво е БРИКС? то аман от важни съкращения а вучич не ми мяза на *** можеби си прав че затягат западните интриги около Сърбия ама все пак лавира интелигентно човека гледа да не се одупи нито на западният лагер нито на Русия ама може би си прав че тая 'демокрация' само с руска помощ може да бъде прогонена от балканите но туй пак не е хубоо

7

Абе...

преди 5 години

...***, влизай овреме в БРИКС и викай руснаците да си направят военна база в Сърбия, понеже до година - две ще ти разпарчедисат държавицата! Сляп ли си!?

6

Анонимен

преди 5 години

А насилие над албанци допускаш....

5

Анонимен

преди 5 години

Не оправдавам албанците , но сърбите колкото и да не им харесва винаги са били една педя земя, и по стечение на обстоятелствата са използвали да вземат от тоя и оня - но няма измъкване , силните на деня предпочитат едно нарко- пристанище , пред ред и стабилност,

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя като го гледам на къв хомосексуалист мяза и колко не съответства това което говори на излъчването му ...нещу му няам вяра

3

Анонимен

преди 5 години

Кога ще спре сръбският тормоз над българи в Западните покрайнини?

2

Анонимен

преди 5 години

А Западните покрайнини кога ще ни върнат?

1

88

преди 5 години

Жалко за сърбите, защото все пак са християни, обаче те какви мизерии са ни правили.... Само са късали територии от нас и насилствено са променяли етническия състав.