26

хаха

преди 5 години

празни места нямам,диагнозите обаче ме дебнат отвсякъде.Благодаря за разбирането, "докторе"!

25

Анонимен

преди 5 години

До хахаНа празно място злоба - то си е диагноза!:)))Това се подразбира."Определителю"!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 5 години

Следващото дело сигурно ще е за сексуален тормоз спрямо Амбър Хърд.Като заряза Ванеса Паради и се ожени за много по-млада от него си въобрази че е хванал Господ за шлифера.Излага се като кифладжия.никога не ми е допадал като актьор.

23

хаха

преди 5 години

явно ти липсва 25 годишна завивка и бълваш простотии за феминизъм. Жалко за перфектното CV.Още има да учиш и последното ти изречение го доказва.

22

RE: Жена

преди 5 години

Петимни сме за качества.Писна ни от "уличната красота" на повечето българки без покритие, цитирам мъже.Вижте какво правят българките извън БГ, красота и ум, учени.Затова всяко момиче с интелект завършва английската, медицина, СМГ, немската и бяга като опарена от БГ.Но там манталитетът е друг.Хубави и скромни деца.Българката е петимна за дебел портфейл и мутра, или татко, обслужващи чисто физическите щения - 3 гънки.Капацитетът Ви е Мара от Габрово.Моят е Финландия, Венеция, Милано.Съдба

21

Анонимен

преди 5 години

До ЖенаПознавах една Мара от Габрово - меркантилна, нахакана, петимна да и обръщат внимание, тако*ваща се с обвързан, плоска откъм интелект, клюкарка, смятаща, че е върха на еволюцията и обвинявайки всички наоколо от женски пол, че не са жени.Вашия пост - все едно, че тя го е писала.Колко трябва да завиждаш и да си комплексирана, та да се изкажеш така за жените в Бг. Ако са те линчували - да имаш претенции.На празно място злоба - то си е диагноза!

20

Коки

преди 5 години

Какво ни занимавате само с наркомани и пияници. Тази амбът на 30 години била в алкохолно опиянение. А на 45 вече ще бъде с цероза. Пияници и се чудя джонката след толкова много дрога и пиячка и *** как е жив още.

19

сара

преди 5 години

На фона на толкова много проблеми по света - истински и неотложни - до къде стига скуката и духовната нищета.....

18

Жена

преди 5 години

Като знам какви жени има в БГ?!Злобни, отмъстителни, агресивни, мислещи, че с хубава физика компенсират душевната си грозота.Най-смешни и жал$киса като успешни и хубави мъже ги подминат с отвращени%e, и липса на внимание.Най-голямото наказание са напудрени квартални убавици - татковите момиченца (завършили с връзки Вишу, работещи в офиса на тате, без един ден трудов стаж в истинската джунгла на конкуретния пазар) е липсата на внимание.В пилеш:ките им мозъци няма мисъл за духовна красота.

17

До 14

преди 5 години

За съжаление, не само мое. Феминистките не са налазили само мен. Налазили са целия свят и пускат мазни *** пипала навсякъде и във всичко свято. А по въпроса за майките - Аз се изнесох от къщи на 16. В момента говоря български + руски + 2 западни и имам 3 технически международно признати специалности с международен стаж. Освен в България съм учил в още 2 държави. Ако си под 25 фино и красиво, ела ти да ме завиеш. Ама едва ли. Феминистките винаги са дърти мазни фригидни маструбати над 35 ;)))

16

Анонимен

преди 5 години

Дженжъри да ге!

15

Анонимен

преди 5 години

Той нали беше женен за Ванеса Паради преди това , с две деца, разведе се и ето че сега съдбата го наказва.

14

Анонимен

преди 5 години

Абе какво му стана на тоя Джони, имаше прекрасна кариера, цял свят го обожава...наркотиците и алкохола не прощават. Жалко, много жалко!!! Наистина го харесвам като актьор.

13

Гoшу

преди 5 години

Жена не се удря никога, пътеводно правило за всеки истински мъж. Даже тя да те удари, не се отвръща. По-добре се обърни и си тръгни.

12

хаха

преди 5 години

номер осем, удари една ръчна и лягай да спиш спокойно.Тя мама ще дойде през нощта да провери дали не си се отвил и дали некви терористки-феминистки не са те налазили

11

Анонимен

преди 5 години

Горкият човек

10

до 7

преди 5 години

Като за начало гледай "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и може би ще осъзнаеш, че невежеството не е извинение да се излагаш.

9

до 7

преди 5 години

Аз пък не съм чел досега нито едно твое мнение и не смятам, че съм пропуснал нещо.

8

К

преди 5 години

Най-накрая! Браво Джони

7

Анонимен

преди 5 години

В Африка може и жените да са подтиснати, но навсякъде другаде жените са терористите. Те са тези, които тероризират и тормозят останалите. Те са тези, които спират развитието на обществото и света. А феминистките са си направо за екзекуция. Трябва закон срещу феминизма. Строг закон. Като за организирана банда убийци - рецидивисти. Защото феминистките са точно това.