17

Анонимен

преди 5 години

К'во пък толкова?! На раз щеше да отслабне 10ина килограма и щеше да има 3та гърда, близо до .... Супер мацка!

16

Анонимен

преди 5 години

15, беше на косъм именно от това.

15

до 14

преди 5 години

това вече не е скъсяване, а ампутация!

14

Анонимен

преди 5 години

кОнсерва, то добре, че единит и крак не е скъсен с 50-60 см...

13

Анонимен

преди 5 години

Браво на детенцето !

12

к0нсерва

преди 5 години

само да ви припомня от предишни подобни публикации, че единят й крак е скъсен с 5см, това е инвалидизация, не е нещо, с което да се гордееш и показваш по Интернет, бих казал е, ненормално и дори извратено!

11

Шопо

преди 5 години

А пръдлат@ ,която я катастрофира ще ходи ли в затвора,книжката отнета ли и е?

10

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуАко си счупиш ръка да речем и си два месеца в гипс като ти махнат гипса ще забележиш че счупената ръка е като сламка в сравнение със здравата.След няколко месеца се изравняват.Не ги жали тия мутреси.За тях ние простосмъртните сме просто *** и червей.Нали има мутри,там бизнесмени.Ще му роди на някой от тях и си е оправила животът.Тая Дивна ква е?Същата гадна чалгарка.Телата им красиви,душите им смрад авместо сърце -банкомат.

9

Гoшу

преди 5 години

Гледах и клипчето в една друга медия и направо ми идеше да се разрева. Пострадалият и крак е точно 2 пъти по-слаб от другия. Не виждам как ще се възстанови до предишно състояние, а дори и да стане, тези белези които ще и останат...абе кофти работа. Тая Дивна уби живота и кариерата на това момиче, това е истината, няма какво да се лъжем.

8

Родолюбци

преди 5 години

Дано се възстанови милото момиче, желаем й пълно оздравяване!

7

Анонимен

преди 5 години

В турска болница не бих отишъл никога.

6

Asttt

преди 5 години

Ами Дивна за пръв път като изгря с помоща на Миро беше много сладко и хубаво пеещо момиче.Сега като порасна малко и направи тази катастрофа а и за последно когато я видях по телевизията беше започнала по визия и стил да заприличва на Гери Никол и цялата *** подобна ***.Наистина много жалко

5

Boko bo

преди 5 години

Да е жива и здрава. Но да внимава с какви приятелчета си играе за в бъдеще. Щото Господи даде втори шанс и дано го оползотвори правилно

4

гп

преди 5 години

Някой има ли някаква информация за Дивна? Очевидно е, че медиите я защитават и им е платено да не пишат за нея....буквално няма никаква информация за нея през всичкото това време....направо е престъпно!

3

Осман

преди 5 години

В Турция има добри лекари и болници. Цените падат защото турската лира всеки ден губи стойност. Лекарите (в частните болници) са завършили на Запад или поне са били на специализация там (САЩ, Германия). Освен това отношението към пациентите е различно. Е, не са Богове. Дойде ли ти времето никой не може да те спаси. Добре, че това красиво момиче има подобрения.

2

lelka

преди 5 години

Хубаво е че се оправя момиченцето. Но сега кои лекари я лекуват и не дават надежди скоро да хвърли патериците. Преди време ни проглуши ушите колко били зле нашите лекари и какви чудеса ставали в турските болници. Да сподели с нас мисли дали и ние да събираме пари за лечение в Турция като ни се случи нещо и на нас. Или да ни каже че чисто и просто е пропиляла няколко хиляди за няма нищо в Турция.

1

Иван

преди 5 години

Мили деца, внимавайте с кой се качвате в колата. Пределно ясно е, че МПС управлявано от недоразумение на природата тип Дивна е опасно за всички. Пее добре, спор няма, но за шофиране се иска и мааааалко акъл. Малко.