16

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо се обяснява тази.Шарън Стоун която е класи над нея и като визия и като актриса(а явно и като човек) също мина през бракове,връзки.Няма биологични деца,но не се обяснява по медии, а осинови три бели деца още като бебета които вече са прекрасни тийнейджъри и им дава прекрасен живот и бъдеще.Дженифър просто не можа да понесе и преживее, че Брат Пит я заряза-а явно е имало защо.Теру също я заряза.Да търси причини в себе си.

15

гп

преди 5 години

Ясно е, че жената не може да има деца. Много пъти докато е омъжена за Брад Пит казва, че иска деца и ще се заемат с това веднага след края на `Приятели`. Измъчиха я тази жена, всеки ден, всяко списание, бременна с близнаци, с тризнаци...представяте ли си какво душевно мъчение е това за една жена, която не може да има деца? Може да е холивудска звезда и да има всички пари на света, това не означава, че не й е идвало да се самоубие от мъка. Само слагат сол в раната й.

14

annybody

преди 5 години

Дали някой ще се навие да си няма свое дете, което да продължи кръвта му?Не става дума за въпрос на вкус - не харесвам облещената и набедена за едва ли не талантлива актриса с ялови вопли за съчувствие, говоря по принцип.

13

Анонимен

преди 5 години

Много е готина.Супер е.

12

Анонимен

преди 5 години

И тая погрозне.

11

Анонимен

преди 5 години

И при мъжете е така. Оценяват ги по портфейла. Няма жена дето да харесва стиснат мъж.

10

мъж

преди 5 години

Няма деца. Не може да дари мъж с любов. Просто една социална актриса.

9

Анонимен

преди 5 години

Освен "Приятели" няма друг филм с Д. Анистън, който да си го спомням.

8

Анонимен

преди 5 години

Нито е добра актриса, нито е красива.

7

Анонимен

преди 5 години

Явно и известните акриси в Америка са третирани по същия начин като безимените разведени жени на балканите или бездетните жени по малките села... Странно е, очаквах поне там да уважават жените малко повече. А това да и се подиграват, че не може да ражда... Ами недейте хора, всичко се връща на този свят и ще разберете колко е кофти това, когато се случи на дъщеря ви или внучката.

6

Анонимен

преди 5 години

Лостовете за които говори (предполагам) са сладкодумност, добър хумор, самочувствие и уважение към жената. Това са нещата които не особено красивите ползваме за да спечелим жените. При мен поне е успешно, а иначе на нищо смислено не приличам хахах

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Аз се радвам, че ние мъжете имаме лостове да компенсираме ако външният ни вид куца. Жените нямат този лукс ;) "Добре е, че си вярвате.:)

4

Анонимен

преди 5 години

Права си е, не всеки трябва да се възпроизведе. Права е, че жените са оценявани почти само и единствено на база външен вид, но тук нищо не може да направят, биология. Както не може да се заповяда на жените какви мъже да харесват, така и обратното. Аз се радвам, че ние мъжете имаме лостове да компенсираме ако външният ни вид куца. Жените нямат този лукс ;)

3

сара

преди 5 години

Винагии много съм уважавала и харесвала Дженифър Анистън .Много земна, интелигентна и различна.

2

Анонимен

преди 5 години

Пред Моника Белучи тази набедена за красавица краварка ,е като тунингован Запорожец пред Бугати!!!

1

annybody

преди 5 години

И аз не се разстроих особено от липсата си на раздяла с Теру.