9

annybody

преди 5 години

"Био"-храните се познават първо по цените, а вкъщи - и по вкуса. Това го знаят само хора, чиито баба и дядо все още имат сили да гледат градинката, без да я обират систематично проверящите ги привилегировани.Какъв е смисълът да си купя къща наблизо и да си гледам био-зарзават, ако "проверките" по реколтата започват още от черешите през май, опустошават всичко, докато ние сме на работа денем, и приключват с дюлята и лозата през октомври?

8

Анонимен

преди 5 години

Узаконяване на продаването на ***, за да може някой да се обърка и да плаща някакви такси за суперлинцензиран.

7

Хасфалт

преди 5 години

"Био" е най-голямата измама на 21в!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Ресторантите от семеен тип в малките градове взимат храни директно от производители от съседните села, но никъде не се отчита и искат да го водят като " сива икономика".Качеството на храната е в пъти по-добро от т.нар големи вериги.Ясно е, че се цели унищожаването дори на малките семейни ферми за сметка на пластмасовите и гмо *** в големите вериги.

5

Анонимен

преди 5 години

Как се означават биохраните?..че някой ги е кОпал, поривал, торил , а не са расли на капкомер върху стъклена вата.такива имаме само на село, в градината .всичкото "био" във "веригите" е само етикат, за оправдаване на с нищо не обоснованите галактически цени на продукти, които едно време, кагота изобщо нямаше "био", защото всичко беше био - струваха ...буквално стотинки

4

Бате Гойко

преди 5 години

Това ме навява на мисълта, че има ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, които НЕ са с биологичен произход.

3

матура

преди 5 години

Означават или обозначават, нещо не разбрах!Хехехе, днес се забавлявам особено много!!!

2

Веско

преди 5 години

Все си мисля, че всяка храна е с биологичен произход. Ама знам ли? Имаше един филм с Луи дьо Финес, там ги синтезираха пилешките кълки.

1

Щерю

преди 5 години

На тия цени означават: - Еббаси будалите!