15

Anus shepti

преди 5 години

От китайски кът са заченати и двамата.да бьде европа.во век и веков.

14

Анонимен

преди 5 години

Балканите най-много са страдали от рускотурската империя !

13

Анонимен

преди 5 години

Докато ние пишем и се правим на интересни те си въртят далаверите и то за наша сметка ! Помните ли -депутата Димитров каза че си залага главата че турски поток нама да има-и кво стана А ??

12

Шпиона

преди 5 години

От всички балкански страни гонят руски шпиони,само ние,дето на всичко отгоре сме центъра на шпионската им мрежа,се ослушваме! Рашките явно са вербували на най-високо ниво! Корупцията и продажността са основните ни проблеми и ако не ги решим,няма измъкване!

11

Анонимен

преди 5 години

Гърците и без някой да им праща шпиони направиха едномилионен протест срещу името. А Ципрас се чуди как да се защити.

10

Друсофил

преди 5 години

Я же пък верую как гркам- само таваришчам Путинным и таваришчам Ердоганичым.

9

Друснаци

преди 5 години

Мы веруем на хърците и дурците,и логична они нас веруют.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Ха-ха-ха...........те тия клошари гонят този "медвед" от 100 години, ама нещо "гонялките" са им къси!!!! И я по-добре да си налегат парцалите, защото докато не закачаш медведя, може и да му показваш маймунджулъци, да се правиш на клоун или на много смел...........ама я си го дръпнал за опашката......................ТВОЕ ЧУДО НИЧИЕ!!! Питайте бе, питайте шведския карл, френския наполеон, немския хитлер.......и КОЙ ли още не е ял пердах.......ПЪРВО ПИТАЙТЕ, А ПОСЛЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво ще им помогне газопровода на Гърци и Турци. Те с пет дървета на кръст цял курорт подпалиха, с газопровод, при авария, даже не ми се мисли.А Ердо с това народонаселение, няма шанс да вдигне Турция до нивото на индустриалните държави. И все пак, имането не е като нямането.Едва ли руснаците ще му позволят да продава по свои правила.

6

Анонимен

преди 5 години

Ме4тата на гърците за взаимно уважение на суверинитетите с Русия нема да се полу4и .Руснаците не признават никого и за това са виновни янките и ингилизите дет оттърваха медведя през 1942 г , коато беше хвърлен на 4атала и готов за..... дране .

5

Анонимен

преди 5 години

Да бе, ама Турски поток ще продължава през Гърция, а хъбът на другаря Борисов ще го пълним със собствен газ от ядене на боб.

4

Анонимен

преди 5 години

Гърците ги гони параноя. Медиите ги тиражират.Едните изгониха дипламати, другите убиха такъв. В опита да ни представят Турция като велика сила, забравят кой целува ръка на Путин, и бе допуснат да заяви разумни претенции в Сирия. Гърците реват щото САЩ им резнаха много кинти през ЦРУ и НАТО, като ги оставиха проблем на ЕС и фрау М. За това сега се чудят каква интрига да заформят. Подозирам на Ингилизите ке легнат.Ердо поне в някакъв султански сериал играе.

3

Анонимен

преди 5 години

Убити с Новичок не намериха ли руския шпионин Ципрас дето управлява със хакнати избори кога ще го импийчват.

2

Анонимен

преди 5 години

Откакто си продадоха г..а на китайците, на гърците не им пука особено за отношенията с Русия и минаха в "европейския тон", а само допреди 2 години си бяха приятели с Путин и компания.

1

Гръчав

преди 5 години

Вервакис само на джобакис- не на руснакис и турчакис!