27

Анонимен

преди 5 години

А в Пловдив един чичко от общинска охрана хока хората, че са влезнали една педя в тревата в Цар Симеоновата градина! На запад хората пикник си правят в тревата само в БГ е забранено. Тревата е за красота!

26

Анонимен

преди 5 години

Днес жега зимата студ е няма ли да измислят как да регулират времето!

25

Анонимен

преди 5 години

Винаги е имало колебания в температурите.Някога не е имало термометри.После има но не навсякъде.После се създава мрежа за наблюдения.През цялото това време не е ималоинтернет за да знаем всичко за всякъде.Затова сега изглежда страшно.Само в секса няма промени откак човек съществува.Винаги е туй в онуй.Затова си отваряйте порносайтове.

24

Анонимен

преди 5 години

Лятото пак ни изненада.Температури нормални за месец август в Испания.

23

До just me

преди 5 години

Би било по-ефективно да поучаваш други хора за техният правопис, без ти самият да правиш правописни грешки докато ги поучаваш.

22

Just Me

преди 5 години

До АнонименДо господина с библията или както той сам е написал "бибилията".Нека се научи да пишем и да четем правилно, с "най-горещо" с тире и "Й" "Ч" вместо "4".Та Господине, моя Ви не казвайте кой какво трябва да чете, извадете си главата от "бибилията" и малко се поинтересувайте от други неща.Примерно дори за съвета избрал кое точно евангелие да влезе в свещенната Ви книга. И моля Ви научета се да пишете поне правилно, защото "това 4е сте 4ели бибилиата" не Ви прави разбирач.

21

Анонимен

преди 5 години

Пълна тъпня, сега проверих прогнозата за Барселона, защото ще ходя там. Ще е близо 30 градуса. Нищо фрапиращо.

20

До Петко

преди 5 години

Глупи, за тъпите франсета и англичаните си прав, но испанците и португалците (а и латиноамериканците) са едни от малкото, които не смятат нас българите за ***. Много съм пътувал, и те ни харесват повече от надутите руснаци и чехи.

19

...

преди 5 години

Епа сега ше видим кон боб яде ли! Инак досега кои и да е тръгнал срещу природата не е прокопсал много! *** ние още се пънем де!

18

Тръгвам на там

преди 5 години

Мацките са се разгонили от жегата.

17

не може да бъде

преди 5 години

Аз мисля,чe ако говорим за зърнопроизводство,то Господ трябва да е руснак!?

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен,,Ч,,-то се намира в горния ляв ъгъл на клавиатурата,точнои под Esc.....

15

амигото

преди 5 години

ке паса а

14

ПЕНКО

преди 5 години

КОЙ ОТ НАС : -УЧИЛИТЕ ЗА "ВЕЛИКИТЕ ОТКРИТИЯ"!!! ; ЗА КОНКВИСТАДОРИТЕ ; ЗА БРИТАНЦИТЕ -ИЗБИЛИ ИНДИАНЦИТЕ /НО ПОЛЗВАЙКИ ФРАНСЕТАТА/ .....-.БИ МОГЪЛ ДА ПРЕДПОЛОЖИ , ЧЕ НЯКОГА ВЪВ ВРЕМЕТО -/ДНЕС/ --- ОГРАБЕНИТЕ ОТ ТЯХ МИНЕРАЛИ /НАРЕЧЕНИ БОГАТСТВА / НЯМА ДА ИМ ПОМОГНАТ В БИТКАТА С ПРИРОДАТА ...И ЩЕ МРЪТ И ЩЕ ***!!! /А КАТОЛИЦИЗАМ -ЛОЙОЛИЗЪМ-ИНКВИЗИЦИЯ !?!?!?!

13

Анонимен

преди 5 години

Тази година в Антарктида измериха рекордните минус 98 градуса, при досегашни минус 89.Толкоз за глобалното затопляне!

12

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В този живот ще е...така.След 100 години,промяна ще...има;потърпете и ще...видите.

11

Анонимен

преди 5 години

Които са про4ели бибилията поне веднъж едва ли се у4удват на това което се слу4ва по света и у нас. А тези които се 4удят какво е това библия а това са тези които са родени след 89-та година на тях им препоръ4вам наи горещо да си я купят и да я про4етат. Тогава ще разберат 4е това което се слу4ва не е слу4аино и никои не е виновен за слу4ващото се. Просто се слу4ва това което пише в книгата на книгите.

10

Блазе им

преди 5 години

Ще си пекат безплатно червените чушки за домашната лютеница в/у тавана и капака на колата!

9

Анонимен

преди 5 години

Вчера писаха, че летата щели да са дъждовни, зимите- мразовити. А днес пишат, че идат жеги. На кого да вярва човек?!

8

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте всявали паника! Нормални природни процеси случващи се през определен период от време. Кой чул, кой разбрал - неразбрал!