118

Учителя

преди 5 години

Тази статия нещо намирисва...хем било много евтино, хем няма мераклии...Нещо не виждам смисъл?!

117

V

преди 5 години

Кой измисли руските туристи да ги обсшужват украинци? Кой остави тоя бизнес на чрбаджист като това си е семеен бизнес. Ако сложим в сметките западните туристи, те пък дават най много пари за наркотици. И кво излиза че имаме лошо управлявана държава.

116

Алов

преди 5 години

Путин е виновен

115

Анонимен

преди 5 години

До Рошавата мидаТочно така! За българи няма, за руснаци има. Обаче и при тези цени няма руснаци! Значи трябва да мисля за това. Кой виновен че българин живеящ по крайморе няма да храни своите деца през зимата?

114

От Путин съм

преди 5 години

До Втори Крим зазелим! Разбира се. Със зеле и зеленчуци. Путин ми каза лично - зазели тази страна! Ако българи не искат да зазелят, тогава ние ще помогнем да заморулим и заморковим нейната земя! Още можем да загъзим със газ! Всичко обичам в България! Но простаки и ***... Обаче във всичко хубово място има пети елемент. Отровен! Ако искаш да станеш втор Крим, трябва да пораснеш до първи.

113

Руснак

преди 5 години

Вярно е! Руснак съм но живея в България. Имам своите апартаменти. Билети на самолет през сезона беше много скъпи. Затова купувах тур, пристигнах в България, храних се с закуска, ползвах се с номер в хотел, отказах се с билет за връщване и всичко се струва по-малко от еднопосочен билет! Чудих се и с друго. През сезона няма туристи! Има много малко мелкобританци, много малко поляци, малко руснаци, малко украинци. Но! Повече от тях българи! И за това много се радвам!

112

Ми

преди 5 години

Онова чудо дето оглавява Министерството на туризма ,нали тръбеше че е докарала руските туристи и едва ли не е направила невъзможното да предпочетат България пред Турция...само,че тогава Путин и помогна със забраната...сега с какво ще ни облъчи...с лошото време ли?

111

Рошавата мида

преди 5 години

21 000 р.за почивка в Кранево , за семейството на база ол инклузив = 575,34лв. !!!!КЪДЕ ГИ ТЕЗИ ЦЕНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ ????????

110

Втори Крим

преди 5 години

А тези 350 000 руснаци дето си купили недвижими имоти в България ,не ги купуват със собствени спестени пари ,а руската държава им отпуска заеми за тази цел ! Депутат от партията на Путин отрито го каза пред медиите , че целта на Русия е колкото може повече руснаци да се зазелят в България ! Може би целта им е да ви превърнат във втора Украйна , кой знае ?!

109

Анонимен

преди 5 години

ако в България беше евтино щеше да има 5 милиона руснаци!!!но 5 милиона руснаци предпочитат Турция за почивка, въпреки , че ни симпатизират много повече.така, че такива *** четива са само за някои селски баби с 120 лв. пенсия

108

абе

преди 5 години

тия никой по света не може да ги диша, ама понеже имат мангизи ги траят. иначе като почнеш от плажа и свършиш в ресторанта навсякъде примитивно държане и безкрайна наглост, обществените правила не важат за тях и никой не ги харесва.

107

фортекс

преди 5 години

Ще се усетят наще бетон-хотилиери ,че създадаха един бетонен Франкенщайн -Бг.Черноморие .А след като Валери спря копона вече и пияните тийнове не идват....

106

Анонимен

преди 5 години

А за англичаните в шведската маса влизат и проститутките и пак им излиза по - евтино отколкото цената на самолета.

105

Gavrosh

преди 5 години

kakvo mi dava6 ot rako6a si? a za bezdomnite Gavror6ovci zestok ot rani mladini...

104

kiro

преди 5 години

Руските пазари могат да носят цялата ни икономика (или каквото е останало от нея).Но, при нас Вашингтон и Брюксел диктуват икономически решения. Де факто всички.Нали най-големия враг на "демокрацията" била Русия!Да махнат визите и да пуснат евтини чартърни полети. Как може самолетен билет до Турция да е с 50% по евтин?Полета е с поне час по дълъг.Като гледам правителство и дупетати, да се чудиш как въобще функционираме като територия. Та туризма ни бил келав...

103

Стоян

преди 5 години

Бравос. Ама си имат страхотен черноморски курорт - Сочи. Що не си почиват там !?!??!?Сигурно тези с недвижимите имоти у нас са от крайните панелни квартали на големите руски градове, обикновени труженици и бачкатори !?!?!?!?!?

102

Анонимен

преди 5 години

кой нормален дава пари на алчните *** мутри по черноморието четвърта година почивам в тайланд . за същите пари качеството е в пъти по добро аз ли съм им виновен на дебеловратите че си изгониха персонала понеже не им се дават пари

101

Анонимен

преди 5 години

Почивката е евтина, ама на второй фень като ви удари ентероколита и идете на дежурен лекар в курорта ще наваксате с парата. Добре дошли в БГ

100

Зап35319

преди 5 години

България има един единствен проблем и това е изключителноооо простият и народ тежко им на 5 те процента интелигентни българи поздрави от омразната ви америка руски ***

99

созополец

преди 5 години

добре че са руснацитее, страхотни туристи ! с пари и без мн.претенции