21

Анонимен

преди 5 години

Абе заминала е да изучава кУрана, ще се появи на есен с бурка и арабски акцент

20

Анонимен

преди 5 години

На афро-арабският халифат на социални помощи вече благополучие ли се нарича?Защото в това ще се превърне Европа.Разберете толерантноста и демокрацията са прекрасни неща но те изискват,не просто задължават определено ниво на развитие.Тия за които говорите-новите европейци.Ми те са с разбирания от преди 1500 години.Няма как да станат хора.Капитан Джеймс Кук е направил голямата грешка да отиде на обяд в туземно село.*** го убили и изяли.После казали,че са гладни и мизерстват.Същински бежанци.

19

Анонимен

преди 5 години

"вашите псевдо патриотични възгледи""Псевдо-" значи "лъже-". Хич не са "лъже-", съвсем са си истински.

18

Анонимен

преди 5 години

"Рейтингът на Меркел се срина."---Ами, сринал се. Я, питайте Дойчовското Велле, да видим, дали се е сринал. (ХИ-ХИ) :)Все питате, НЕ КОЙТО ТРЯБВА.

17

Име

преди 5 години

окей, медиийте на клинтън, спонсорирани от сосрос и евреойската мафия на холивуд, порастанете поне с цензурата на евреите, дори във вид на минуси, проовърнати в пüлюсове или не можете да ни платите пенсиите с еврейските частни колекции на черепи?

16

Дърт мераклия

преди 5 години

На тази от ляво с удоволствие и бих позволил да ме погъделичка така....

15

Анонимен

преди 5 години

Тая жена и нейният близък политически кръг са единствените, които крепят съвременна Европа.Уважаеми, в голяма заблуда си относно Меркел! Тя не крепи Европа, а я води към безпрецедентен просперитет и благополучие! Защото нейните ценности морал, гарантират изграждането на Европа, стъпила на съвсем различни параметри от омразата, злобата и противопоставянето на всички хора!

14

Име

преди 5 години

рейтингът на меркел е в "килера", евреите да спонсорират един атентат, "народолюбив", разбира се, като при хитлер. все пак сцената е "свободна", дори за френски ръководители, които нямат нищо против да нахакат "звезди", като "мадонна" та на сакралната църква на медиите, където търговията е въ храма на журналистиката. не се чудете, че убиват журналисти, а защо?

13

Анонимен

преди 5 години

Абе грижоци, Меркел е най-големият гарант за просперитета на съвременна Европа. С вашите псевдо патриотични възгледи, освен глад и мизерия друго не сте в състояние да донесете. AfD никога, ама никога няма да управляват Германия. Жалки сте с вашите комедийни напъни.

12

Име

преди 5 години

*** райът от цензурата на дсб и розовобизкия крадец на веро, която е спонсорирана от аденауер- извратените, видиш ли, как с минусите си, лесно попадаш в клопката на павлов, който не е експериментирал с първичните ви функции, а с тези на кучетата. а според медиите на сорос, най-добрият приатял на човека са евреите... и защо така? е, ние не сме кучета, американците може да са!

11

Анонимен

преди 5 години

До *** 3Хмммм....."съвременна европа"..........че тая еуропка сега е като по времето на Инквизицията..............за друго мнение - на кладата (е, добре че не е поне физическо!), никакво развитие, безмислени "инструкции" за криви краставици и щастливи кокошки, пълен хаос в социалната , хуманната, църковната свера..........въобще...пълен бардак!

10

Циник

преди 5 години

"Проклятието на Хонекер" си оплете кошницата! Би канцлери от ИСТИНСКИ КАЛИБЪР като Вили Бранд, Конрад Аденауер, и Хелмут Шмидт...даже Ментора и Хелмут Кол си отиде - най-после осъзнал - каква змия е пуснал в пазвата на Германия. Канцлерката на турци, араби, африканци, роми, афганиснанци...и всякакви други световни *** - ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПАЗЕНА даже и когато се оттегли от поста. Иначе има сериозна вероятност да пострада от изявите на всенародната любов! Но тя е подготвена - ще живее в Чили !

9

Име

преди 5 години

окей, трабва да признаем, че сорос е само маша на ротшилд и тяхната еврейска фамилия, за която кръвта на хората е напоителната система за далаверите им. на всякое ниво. не е доказуемо ли? моля ви, господа ***! та вашите съдилища не са независимии, защото съдят по закони, които вие заповядате! а не ние избираме, за да ни защитават.. имам предвид не медиите. те отдавна са продадена на къра бела невеста.

8

Анонимен

преди 5 години

Е ако ХДС и ХСС са немския консервативен блок си представям какво ще се случи, ако либералите съставят правителство, сигурно ще обяват за незаконно да си хетеросексуален и ще принудат немците да дават 90% от доходите си за качествено отглеждане на цялата имигрантска ***.

7

Име

преди 5 години

дежурната на медиите на cоpос и медиалните *** не спи и поднесе съчката си в общата клада на честността и достийнството, което е забранено по прнцип, само не в еврейския холивуд.

6

Име

преди 5 години

когато бе убит осама бин ладен всички се радваха. в т.ч меркел. не казвам, че е забранено. защо тогава всички да не се радват, ако меркел е потънала в ада, където е местото на всеки *** със задни мисли, към едно, прекалено отворено общество. а ако cоpос умре, да видим как "толерантно" ще бъдат затворени страниците за коментарите, които коментари ще идват от сърцата на хората, а не от "божествата" на медиите.

5

Име

преди 5 години

"консервативния блок" на коалиционният режим на меркел е една жалка пионка в ръцете на глобалистките структури на еврейския неолиберал-болшевизъм. хора с праздни глави и лицемерни ценности, които са поредният експеримент с човечеството. какъвто бе и "комунизъма" на ленин, спонсориран пак от германските евреи, които спонсорираха и хитлер за да имат още повече печалби и жертвайки онази, непотребна част от тяхното общество за да могат да обвинят всеки, когото поискат в антисемитизъм. по-кратко нема

4

Анонимен

преди 5 години

Нашата мутра е в прегръдки на Станилов в Барселона

3

Анонимен

преди 5 години

Тая *** да си взима куфарите и дим да я няма! Бел ден да не види!

2

Утайка

преди 5 години

Тая жена и нейният близък политически кръг са единствените, които крепят съвременна Европа.