83

асд

преди 4 години

До ...А ако имам кола 1996, на реални 186 000 км. ? Карана единствено от мен ?

82

Морския

преди 5 години

Ми ела да видиш моята кола тойота 2007 на 92000 км. а парите как ще ми ги дадеш на ръка или по банков път?

81

БЪЛГАРИНА

преди 5 години

Не купувайте в БГ употребявани коли! Най-скапаните - КАРАЩИСАНИ!Вкарваш си колата отвън и при сервизиране в България се почва, някой ще ти вземе неща - майстора му трябвала оригиналната ти част... !На крайслер. на мерцедес... преживяно - автоджамбази никакво доверие, сервизи със собственици цингаманга никакво доверие! Навсякъде учили-недоучили майсторе: сега има интернет и публичното мнение за отношението на сервизите и мошениците не е тайна. Това е цял отрасъл!

80

Алекс

преди 5 години

До kАйде бе? Аз пък мога да ти дам около 20 примера за коли от Швейцария на километри от 4000 до 90 000,които в официалните представителства минават тестове с резултат "перфектна",а на стендове и замервания са с параметри по-добри от заводските!!! Не бъркайте гаражни майстори,с такива,които знаят какво правят. Да не се бъркат козметични удари с такива при които колата е на макарон усукана. В официалните сервизи нима не правят ударени коли?

79

Пешо

преди 5 години

Абсурдна статия за беден народ. Няма хубава стара кола. Евтиното обикновенно излиза скъпо. А тези които ще кажат не бих купил нова кола понеже нови коли купували балъците, ще кажа - добре, че са *** от запад, дето произвеждат ги произвеждат и карат нови та да може вие тарикатите да сте на далавера.

78

Мнение

преди 5 години

До Анонимен73 Така е покупката трае няколко месеца и накрая купуваш най скапаната кола. Балъка си е ба..ък ако ще и година да избира.Иначе колите на старо щяха да си стоят по автокъщите.

77

Я па я...!

преди 5 години

Лотария братче. Едни печеля , други губят.Не може всички да печелят.

76

Бай Иван

преди 5 години

Докер

75

Бай Иван

преди 5 години

Един приятел си купи чисто нова Дачия,от магазина имах нещастието да се возя при минус 20 градуса от София до Трън колата е дизел, стъклото замръзна отвътре няма стопляне на купето освен това духаше от вратите,имаше 1 пръст луфт маркучите на антифриза бяха както трябва само малкият кръг беше топъл,не ги хвалете тези кошници,модела е Солер,после разля кафе между седалките и изгоря някаква електроника 3 месеца без кола нищо че е в гаранция

74

Ники бургас

преди 5 години

До 69.Колега,дай малко повече инфо за колата.Има ли е пусната в някой сайтза продажба на автомобили?

73

да

преди 5 години

На 4-5 г. горе-долу си сменям колата с нова и повече от 50 хил. км не мога да навъртя за това време. Даже предната я върнах на 30 хил., защото напоследък нямам много работа извън града. Но има разлика между кола на 100 хил. км карана в България по баирите на 2ра-3та и кола на 100 хил. км. карана в Германия по Аутобана. По-малкото км не гарантират че ще е амортизирана по-малко една кола. По-важно е кой къде и как я е карал.

72

Анонимен

преди 5 години

Номер 70, моята е на 15 години гаражна и е на 106 хиляди със сервизна книжка и обслужвана от фирмения сервиз

71

Мда

преди 5 години

Колата трябва да изглежда чудесно,за да се надяваш,че горе-долу я бива...Трудна работа да намериш нещо читаво.Е,поне може да е от един собственик,което е сравнително лесно доказуемо.Проблемът е,че доста народ може да извади 10-15хиляди за нова кола,обаче новите коли за тези пари няма да им вършат работа,не отговарят на нуждите.

70

Анонимен

преди 5 години

Няколко съвета: Гледайте фугите, трябва да са равномерни. Боята трябва да е равномерно избеляла. Най-добре се купува кола на старо зимата - повечето недостатъци се показват при пробно каране. Всички коли в автосалони са с добавки в масло и бензин. Намерете си доверен сервиз за проверка. Не бързайте - покупка на кола втора употреба трае поне няколко месеца.

69

Анонимен

преди 5 години

До ...имам такава кола? BMW ? Сериозен ли си за облога?

68

...

преди 5 години

Ми реди изречения, че никога няма да мога да я продам, щото била на много колометри. На следващия ден я продадох. А, ако някой ми твърди, че кола на 10-12 г е на 120000км и ми го докаже, ще му я купя и ще му я подаря.

67

...

преди 5 години

Бях решил да сменям колата, купувана чисто нова преди 10тина години и серизирана само в Хюндай и след гаранцията. 235000км съм навъртял, никой друг не я е карал, без ПТП и пр. Пускамм я на цена с около 2000лв (толква е пълното обслужване, регистрация и др) над средната за този модел и ми звъни накакъв, който с упрек в гласа

66

Анонимен

преди 5 години

отдавна беше ясно , че производителите на "умни" телефони ще го закъсат. видяхме в няколко стаии поред.сега гледам, че започнали да го закъсват и производителите на "народната кола" ...ами то не може да "сменяш" колата през 3-4 години , то джиесема никой не си сменя през толкова ... едно време кола се купуваше "за цял живот".

65

k

преди 5 години

До Шкембе с чесънпич, евреиските корпорации на запад плащат големи заплати, защото централните банки на евреите печатат пари и с тях купуват бондовете на еврейските монополи !Еврейските монополи не печелят от продажби !това им дава възможност да плащат нереално високи заплатиБъларските компании не са в евреиската система за преразпределяне на новонапечатаните пари и за това НИКОГА заплатите в България няма да са като западните

64

k

преди 5 години

До балатумкатастрофиралата кола е НАЙ-ЛОШИЯ избор който можеш да направиш !след удара балансът на колата не е същият, което я прави много опасна !!!ще се намери на пътя някой цър_вул който ще те принуди да направиш екстренна манерва и разбалансираната кола ще се обърне !, да не говорим, че вибрира, яде гуми, върви на една страна и пр.