39

Анонимен

преди 5 години

Та, на ромите по душа им е зложено да им върви с музиката. Иначе като е талантливо детето няма значение, че е ромче май? Никой не споменава етноса му, никой не го плюе... Виж ако беше остално тука да хвърля камъни по влаковете щеше да е друго. Успехи му пожелавам, дано да стане много велик и да бъде вдъхновение за още много други.

38

Анонимен

преди 5 години

БРАВО! ТО НЕ МОЖЕ САМО КОЛКО СМЕ ЗЛЕ БЪЛГАРИТЕ... ИМА И ХУБАВИ НЮЗ! НЕ ДАДОХТЕ ОБАЧЕ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА ЗА ОЛИМПИЙЦИТЕ ОТ РУСЕНСКИЯ УНИВЕРИТЕТ В РУСИЯ С 2 -РО МЯСТО И ЗА 9 ГОДИШНИЯ МАТЕМАТИК СЪС ЗЛАТО ОТ ИНДОНЕЗИЯ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК ТАЛАНТИТЕ ПОТЪВАТ, ОТГОРЕ СА Л. ТА И ТОВА НЕ Е ОТ ДНЕС И ОТ КОМУНИЗМА САМО...

37

Слава

преди 5 години

Слава Богу, че това дете не живее в България! Слава Богу, че навсякъде на Запад от Белград хората са други и, че това дете ще получи шанс, който никога няма да получи ако в България баща му е шофьор.

36

художника

преди 5 години

"Животът те поставя там, където се поставиш сам" . Тази моя сентенция се оправдава напълно с Роберто. Благословен да си момче, разнасяй името на България по света с таланта си!

35

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг,нямате ли клип с негово изпълнение,да го чуем как свири?Пожелавам му много творчески успехи,а може и да дойде в България.

34

-|-

преди 5 години

Браво на момчето, желая му нови успехи и в бъдеще.

33

sdsd

преди 5 години

Българите сме най-талантливите, но до 1994 година :)От тогава не очакайте ментетата от Лозенец, Драгалевци и Бояна да изкарат какъвто и да било талант, освен талант по крадене...С връзкари не очаквайте таланти в България...

32

Анонимен

преди 5 години

еврейско семейство измисли начин как да не дава пари за роял на сина си

31

Анонимен

преди 5 години

До 57И може да не си даваш сам плюсчета на елементарните коментари веднага след като ги публикуваш, много е жалко.

30

sdsd

преди 5 години

This kid should come and live in Lozenets, Dragalevtsi or Boyana where it belongs! The elite of Bulgaria, the alpha people...Guys don't emigrate, Boyko Borisov and Cvetan Vasilev are missing you !???

29

sdsd

преди 5 години

Българите сме най-талантливата нация с бездарни политици!Вижте само успехите ни в художествента гимнастика, коя друга държава има такива успехи...Никоя!!!!!!!!Само ние и Македония...The golden girls, the best IT specialists, the best musicians. I'm going to visit this Balkan country ?!!! Absolutely

28

Циник

преди 5 години

*** - не слуша Шопен, Лист, Дебюси, Равел.....*** слуша чалга - просмуква си междузъбията от жилите на последното кебапче...и с мазни пръсти пльока по клавиатурата - събраната злоба - от жалкото си про съществуване!:-)

27

Анонимен

преди 5 години

Браво на момчето.А относно до това какъв бил- повече е от вас.Вие като не сте от етнос- кое оправдава злобата и посредствеността ви?

26

частник

преди 5 години

При соца.Таланта е създаден от БКП. И за него се грижи партията и държавата.Държавата взима всичко от плацентата до имотите.

25

мак

преди 5 години

Браво на талантливото момче. На италианците също, голям жест и човещина.

24

Анонимен

преди 5 години

Браво на Роберто ! Браво на италианците - Вива Италия !Мъчно ми е ,че Бг деградираме и затъваме все повече - плейметки,мутри,кражби, немотия и простотия ,а нискочели олигарси никнат като гъби .

23

Анонимен

преди 5 години

Не е най-големия проблем, че няма пиано у дома си. Важното, че има талант. Ще си купи пиано рано или късно. На Рамщайн пианиста(Кристиан Лоренц - Флаке) докато му купят пиано си е начертал клавишите на пианото на рамката на прозореца. Цели 6 месеца...

22

Анонимен

преди 5 години

Гениалността е тежък товар. Да развиеш таланта в едно дете също е огромен талант. А, ние в своето ежедневие трябва да развиваме таланта да бъдем добри хора. Без този талант всичко губи смисъл.

21

Циник

преди 5 години

Пхахаха - *** - по коментарите ще ги познаете....и по миризмата на оцет, чесън, и шкембе чорба!Малък - бързо изчезващ вид, за сметка на това - болезнено ***!

20

Анонимен

преди 5 години

*** млад си. Не е ***. Много българи още преди да се "роди бай ***^ в османската империя са пътували свободно на запад и са оценявани. В Швейцария, Австроунгария, Франция, Италия. Чети повече за миналото.