25

Анонимен

преди 5 години

Македончетата изляха толкова мръсотия върху България, че трябваше да сме прекъснали отдавна всякакви отношения с тях и да сме затворили границата. Както и с Турция, между другото.

24

до дАлновиден

преди 5 години

дЪлновиден се пише ,ама ти си сбъркан хем били долно македонско племе -хем били бъргари ? ти за себе си какво си -мъж или жена?

23

ПроСоТо

преди 5 години

надзърнах тук САМО заради снимката,"салатите" не ме интересуват....Та:-Тиквата не може ли да се разкрачи повече?..Само толкова?Тая разкраченост не кореспондира с "величието" му..Много е малка....кафяв..

22

Анонимен

преди 5 години

Предадоха и българските интереси в Македония!Има ли нещо,което не е провал последните 10 години?

21

Анонимен

преди 5 години

Македонският език е по *** и по лесен, че и по хубав от българския.

20

Анонимен

преди 5 години

Пак предадоха националния интерес и сега им остана ду.ха, да му се радват.А тоя дух им го пускат външни кукловоди.

19

Анонимен

преди 5 години

Трудно да си навие ръкавите . За да ги набие

18

Гусин Борисов

преди 5 години

излъчва спокойствие..

17

Анонимен

преди 5 години

Тиквата ще си купува и друг остров във Егейската част на Сев Македония със голяма отстъпка.

16

Наш Боко

преди 5 години

ако развърти юмруците - ще набие Всички от Софаята до Брюксел! Ама не му са бий - тва е...

15

Анонимен

преди 5 години

До 12 Договорът с Македония си беше политическа поръчка,слугинаж към Началниците../.. и намериха будали да свършат работата БЕЗПЛАТНО! Безплатно за народа, но не и за тези двамата. Иначе Гърция добре се спазари. Контрата остана у нас. Обичайте бая си Бойко!.

14

Анонимен

преди 5 години

Българска Македония е блокирана от жандармерия и полиция , пазят Го от народа Му .

13

Анонимен

преди 5 години

В милата ни родина 12 % подкрепят БСП , а 88 % мразят ГЕРП ! Пишещи срещу управлението на комуниста СОБСТВЕНИК на ГЕРБ не сме от БСП !

12

Факт

преди 5 години

Договорът с Македония си беше политическа поръчка,слугинаж към Началниците.Те си имат техни цели(спиране на Русия навярно) и намериха будали да свършат работата БЕЗПЛАТНО!Иначе не е срамно да свършиш работа на някого,стига да ти се плати адекватно(както направиха гърците).

11

Идеалист

преди 5 години

Чувства се духът на НАТО!

10

Анонимен

преди 5 години

В България на ГЕРБ ще има ли референдум за името на Северна .. дрън дрън ?

9

Анонимен

преди 5 години

Днес по повод празникот СтеВО ПендаровСКИ координатор за преговорите на БЮРМ за влизане в НАТО казва"ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ СЪС СЪСЕДИТЕ СИ ЧЕ НИЕ БЮРМ СМЕ САМО ЕДНА ЧАСТ ОТ ГЕОГРАФСКА МАКЕДОНИЯ"опппаа,не бяхте ли ЕТНИЧКА и то от времето на АлександАр за едни а за други ОТ СЕКОГАШ И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ КИРИЛ И МЕТОДИЯ,ОТ КЛИМЕНТ И НАУМ??Още казва 'ПРЕЗ 1944 ГОДИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ МАКЕДОНЦИТЕ СЪЗДАЛИ ДЪРЖАВА"ти да видиш,а не беше ли СамОил??АЙДЕ СЕГА ТИЯ НЕЩА В УЧЕБНИЦИТЕ И СТОП НА ЗЛОБАТА ВИ!!

8

Я па ти...

преди 5 години

До МиГ 6 Мамин сладък.Бесепарче , кво да праиш? Простено му е .А преди Борисов казваш всичко е било мед и масло.Леле колко си прозрачен.

7

Анонимен

преди 5 години

Завалията Зоран,трябваше да чуе на площада "За славата на Българската Армия и нейните победи,УРА"и мелодията на Велик е нашият войник,добре че не знае текста на музиката която чу.Иначе с тая държава БЮРМ сме в такава ШИЗОФРЕННА СИТУАЦИЯ че няма повече накъде.2 август НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ХОРА КОИТО НЕ СЕ ЧУВСТВАТ БЪЛГАРИ,ПРЕМИЕРЪТ ИМ ПЪК ИДВА В БЪЛГАРИЯ ПО ПОВОД ЧЕСТВАНЕТО НА СЪЩОТО НЕЩО-ВЪСТАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ И ОДРИНСКА ТРАКИЯ!ПЪЛЕН ЦИРК,ВСИЧКИ ЗНАЯТ ИСТИНАТА,НИКОЙ НЕ Я КАЗВА!!!?

6

МиГ

преди 5 години

ТиквочЪ ти си за Затвора заедно с цялата си ГЕРБ. На съд за ГЕНОЦИД срещу собствения си народ. 2,5 млн. българи прокуди от България за 3-те си мандата. Раздели ни от семействата и приятелите *** и *** ПожЪрникЪр.