8

Анонимен

преди 5 години

Както ще ходиш всеки ден на работа така тряба и да си интервюто. Дали класическият елегантен костюм е от преди 10 г. няма значение. А тигров принтер е идеален за интервю ако отиваш да работиш като танцьорка в бар или татуист или някаква такава професия. Разбира се статията е пречупена през бг манталитета всички трябва да са в офис на работа. Където масата са облечени неподходящо но иначе със самочувствие, особено жените.

7

Анонимен

преди 5 години

Пак сте преписвали неща нямащи връзка с реалността в България. Тук няма значение как си облечен и дали изобщо си се къпал или направо си дошъл от бара, стига да познаваш правилните хора. Ако ще и с костюм на Армани да си, ако чичо ти, леля ти или поне добър приятел не е голяма клечка в съответната фирма, просто забрави. Можеш да си облечен професионално, можеш да имаш впечатляващо СВ, куп умения, обаче пак ще предпочетат "нашето" момче или момиче. Това е.

6

Анонимен

преди 5 години

Нас робите и облекло не ни трябва тука у бегетото.

5

:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д

преди 5 години

Не моа са запра,стига с тези ХАМЕРИКАНСКИ филми please.

4

Анонимен

преди 5 години

В едно перверзно общество, всичко е перверзия и провали. Вече няма смислени неща. Всичко се ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Безмислено преписано от някъде.Дрехите са нищо в БГ-просто казваш "..съгласен съм да не ползвам отпуска и болнични,мога да работя в събота и неделя,може да ме викате по всяко време,осигуровки на 4 часа(работни 12)..." и сте нает веднага!Дори и ако си наметнал парцаливо пончо(или чувал)!Гарантирам ви успех при "кандидатстване" винаги на 100%!Така е в БГ!

2

Анонимен

преди 5 години

Зомби апокалипсис

1

Анонимен

преди 5 години

Полезна статия за който ходи на интервю в модна агенция или няма какво да предложи на фирмата освен стила си на обличане.