45

Красисмира Кръстева

преди 5 години

Смилена Татарска от Пиреус повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм ***. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница.advokatyordanova/https://bg.linkedin/in/smilena-tatarska-4726643bhttps://bg.linkedin/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.https://bg

44

Анонимен

преди 5 години

не прочетох че мъжете ще бъдат защитени.явно вече ще има закони за мъже,жени и деца по отделно.

43

Иван

преди 5 години

Много правилно - престъпление си е.

42

Анонимен

преди 5 години

Време е възпитаниците на Помощното училище да слязат от власт и, според диагнозата и степента на увреждане, да се напътят към съответното заведение! И то бързо, защото и последните нормални стегнаха куфарите!

41

Ванката

преди 5 години

Ами то цялото население тук сме подложени на психически тормоз и постоянен стрес, кво праим тогава? Като почнем от институционалните и монополните отношения, та до битовизмите.

40

???

преди 5 години

Крайно време беше!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Психическия тормоз е приоритетен инструмент на феминистките. Аз съм твърдо ЗА такъв закон, защото той ще върже ръцете на социопатките за вечни времнена. За да крадат от нормалните хора ще се наложи да се бият, а те са слаби физически ;)))

38

кирил данаилов

преди 5 години

ТОЗИ Е АБСОЛЮТНО НЕДОНОСЕН!

37

Дарина

преди 5 години

Психически тормоз се осъществява най- вече от институции срещу граждани, а Парламента с *** промени в законите са всички за съдене, полицията също- насила с бой и психически тормоз си правят сценарии за пред медии, изтърват Митю очите, а на 50 кг жена - Иванчева - пранги на краката . Що за идиощини. Да приемат такъв закон и първо цялото НС и Министерски съвет - към пандиза

36

мъдрец

преди 5 години

За да се докаже наличие на психическо насилие, трябва да се докаже,удостовери и ИЗМЕРИ количествено настъпилата ВРЕДА от него. Това обаче няма как да стане в близките поне 100 години.

35

Хм...

преди 5 години

"Затвор и за психически тормоз, бил си престъпление"Десет пъти прочетох заглавието и все си мисля, че нещо му липсва, за да стане аджеба ясно на читателя за какво иде реч. Г-жо Цветанова, напишете ясно заглавието, а не човек да се чуди и мае, та трябва първо статията да прочете, за да разбере какво казва заглавието. То май и това ви е целта.

34

Анонимен

преди 5 години

Всеки божи ден над мен се оказва психически тормоз! Но това е много трудно доказуемо.

33

нема такава държава

преди 5 години

Е,така и аз мога да си дърдоря -дрън дрън ,този г-н го срещам често в квартала и ще го поканя на празни приказки при бръснарката .отишал на моренце във варненско ,па се праи,че работиПравната комисия да се захваща с окрадените милиарди и да ги връща в хазната

32

анонимен

преди 5 години

Кои гласуваха за този само тъпотии говори и предлага за гласуване като му видя физиономията ми се гади.

31

Идеално

преди 5 години

Ми то тогава целият политически елит начело с Шайката ще попадне под ударите на закона.

30

Анонимен

преди 5 години

Защо говори толкова бавно, може би е бавноразвиващ се? Кирилов да не е от някаква квота на умствено изостаналите в Народното събрание? Така ни причинява психически тормоз.

29

Анонимен

преди 5 години

В не малко семейства мъжът търпи психически, а често и физически тормоз

28

Анонимен

преди 5 години

Мале ша набутам цялото правителство и народно събрания в пандиза по тоя закон

27

Анонимен

преди 5 години

Искам да бъде въведено ако жената след сватба спре да се поддържа и заприлича на крокодил, но ни знудват да ги ..., това да е турбо насилие!

26

Анонимен

преди 5 години

Много странно, а за психически тормоз от жена към мъж няма ли да се говори?!