11

Анонимен

преди 5 години

Колко объркан и необразован трябва да си за да сложиш снимка на фризьорка в такава статия? Колко далече трябва да живееш от реалния свят? Много си зле, честно!

10

Анонимен

преди 5 години

Риск от рак и снимка на фризьорка... Това само тъ*па шм*атка феминистка може да го направи. Ами един миньор сложи на снимката ***, един строител, дето по цял ден гълта бетонен прах. Грозни и противни сте ми с тези вашите феминистки изяви вече! ОТВРАТ! Един комбайнер дето гълта алергени и прах при жътва! Един тракторист, пръскащ с отрови за да има какво да ядеш! Един военен, дишащ изгорели газове, един автомонтьор, работещ с канцерогенни отработени смазки! Снимка на фризьорка. Журналистика и морал

9

Анонимен

преди 5 години

Вие в химкомбинат влизали ли сте? Щото не го видях сред изброените.

8

Анонимен

преди 5 години

До 3 Разбира се че са известни предпоставките за развитие на рак:-Генетични фактори- Химични агенти ( в храни, води, лекарства, козметика, пестициди, нетипични газове във въздуха и т. н .т)-биологични фактори (някои видове рак се причиняват от увреждане в следствие на парзити)- Радиация от всякакъв вид.-Стрес и респ. нмаляване на имунитета.

7

?-че

преди 5 години

А да работиш като депутат дали е опасно...? Щото хората знаят че е вредно, ама...дали е опсно за здравето питам?

6

@3

преди 5 години

Наскоро имаше проучване за летящите професии и статистиката е брутална - два пъти или три пъти повече разболели се от какъв да е рак. И причината е ясна - 3-часов полет= 1 рентгенова снимка. Ако летиш всеки ден по 8 часа, 4-5 дена в седмицата, това е страшно много облъчване. Съжалявам, че не звучи добре, особено на хората работещи това или близките им, но така стоят нещата. Това не е професия, която да работиш до 60-годишна възраст в никакъв случай.

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До АнонименНе се пеняви толкова, статистика за заболяване от рак според професията има, но никой няма да я направи публична. Пропуснали са, че работещите в оранжерия са най-застрашени от рак всякакъв вид.

4

annybody

преди 5 години

До АзТрябва да работим "дупетат" или "министЕр", но понеже засега няма свободни места, аз се пробвам като социолог, политолог, психолог, Юлиан Вучков, Тома Белев, синоптичка в Нова TV, профсъюзен деятел, БХК и прочие НПО-та.Много работа, значи, и кой да я върши?Все на мене се пада...

3

Анонимен

преди 5 години

А, рискът при дендарите какъв е ?

2

Анонимен

преди 5 години

Отвратителна статия. Как ще се почувстват тези хора сега? Никой още не е установил коя е причината за рака. Който я установи, ще му дадат поне Нобелова награда, защото като се знае причината, ще се намери и лечението.Тука и с професии седнали да играят. За тази работа статистика е нужна.

1

Анонимен

преди 5 години

САМО ЕДНА ПРОФЕСИЯ НАИСТИНА УВЕЛИЧАВА РИСКА ОТ РАК - ЛОВЕЦ НА РАЦИ.