38

Дано има Господ

преди 5 години

А трябваше да лежи до животно и вече да е излежал четвърт век от присъдата си, а вместо това - се провиква от балкана: "Ехоооо"!

37

1

преди 5 години

До Анонимен-29,и за тиквата също,горе долу с др.овчаров,имат еднакъв стаж,като комунисти,сега единия е в герб-комунисти,нека някой ме обори ,че не са,а другия другар остана в бкп/бсп/.

36

1

преди 5 години

Атиквата,всеки ден качва банкянските могили,и трупа излишъци в бюджета,ето вчера,разкри за 2милиарда.

35

Анонимен

преди 5 години

Духът на Пиночет няма ли да им пусне една лавина,за да има възмездие за неволите на българите!

34

Анонимен

преди 5 години

Парите за около 30 пенсии са отишли за екипировката на овчовото семейство.

33

Анонимен

преди 5 години

Р.Овч. кога излезе от пандиза?Да не би да е избягал с Пелов?

32

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!

31

изкачвал

преди 5 години

На снимката, зад гърбовете на хората, се е прострял Северен Кавказ.Представете си, че можете да завъртите фотоапарата на 180 градуса. Ще гледате от север на юг и пред вас, в краката ви, ще се извисяват зъберите на монументалният и стигащ до хоризонта /на ляво и на дясно/ Главен Кавказки Хребет, зад който е Грузия.

30

Анонимен

преди 5 години

"този връх се нарича Ленин както се казваше до преди 27 години."=============================Абсолютни глуп0тевини.

29

Анонимен

преди 5 години

Двуглавият връх Елбрус е първенец на Кавказ, на РФ и на Европа.

28

Анонимен

преди 5 години

За другаря Овчаров този връх се нарича Ленин както се казваше до преди 27 години. Така че другарят Овчаров е изкачил връх Ленин в чест на БСП.

27

смехрко

преди 5 години

БРСДП боя и става БКП забранена със закон през 1924г. В последствие с преварат завзема власта.Забранена със закон 2005г Боядисва се на БСП.Наглост и затвор каква 127г,Но при липса на Гл прокуро съдебна с-***.Друго не се и очаква

26

Панов

преди 5 години

Там да си останат

25

Анонимен

преди 5 години

Елбрус е най-лесният средно- висок връх за изкачване. Като нашия Голям Перелик само по-висок.Елбрус всъщност е един голям баир и за това се посещава най-често от любители. Един Матернхорн е по-нисък, но значително по-труден!

24

king_for_a_day

преди 5 години

До 12, в сайта на Ла Спортива най-скъпите им експедициони обувки са 990 долара, но съвсем не е сигурно, че е с такива. По-вероятно някои за около 700-800 лв, които са доста по-подходящи за тази височина.Иначе, да, прав си - ясно е, че това *** си развява червения г.ъз с откраднатите от нас пари.

23

Анонимен

преди 5 години

Този безскруполен крадец, този пладнешки обирджия, се накради и сега привежда в употреба накраденото. Съд за такива *** и ефективна присъда!

22

ПЕНКО

преди 5 години

ПЪРВО ИЗКАЧВАШ ВРЪХ " ГАДЬО-ЛУНГМА" !!! ОФШОРОВ Е ПРОДУКТ НА...ДС-БКП И-ГЕННОПРОДУКТИТЕ МУ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ОТ НЕМОТИЯТА НА НАРОДА НИ И МЪКАТА НА ДЕЦАТА НИ !!! ...ВРЪХ "ЛЕНИН" В ПЛАНИНАТА Е ПО-ВИСОК И ПО БС-ПАРСКИ и СССР -СКИ !!! ДИКТАТУРА И ОВЧАРОВИ РЕШЕНИЯ -СРЕЩУ МЕН-/ КОМУНИСТА ПО УБЕЖДЕНИЯ И КАПИТАЛИСТ ЗА ВРЕМЕТО НА РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИЯ РАЗУМ ДНЕС !!!ДОЛУ ОБЩЕСТВАТА НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ !!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Представих си Банкянската Тлъстина на Елбрус и ми стана едно такова смешно, смешно ...Елбрус е най-лесният средно- висок връх за изкачване. Като нашия Голям Перелик само по-висок.

20

Анонимен

преди 5 години

Не се личи кой е Р.Овч. на снимката...

19

анонимен

преди 5 години

Тоя дългуч , вместо да е в затвора и да отговаря за провалена енергийна политика , се катери по върховете и не му пука ! Дано не слезе оттам !