9

Анонимен

преди 5 години

Леле, леле! Какви ли не дивотии правят хората по света! Ама то мизерията те прави изобретателен.

8

клошара

преди 5 години

В кофите има всичко.Храна,дрехи,техника и книги..При управлението на ГЕРП сега живеем добре!

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОтговора за вкусността е натриев гуатаминат. Усилва всеки вкус до 10 пъти..Стъкловидни продълговати кристалчета.как влияе на здравето - проверете сами.

6

Анонимен

преди 5 години

do 6 ot 1Не ме интересува откога е пилето- важното да е вкусно. Аз си взимам такава готвена храна само от едно място и за 6 години всичката им готвена храна е била вкусна и съм нямал проблеми със стомаха. Така че за мен това е важното+ народни цени, както в случая.

5

до 1

преди 5 години

това за готовата храна - удобство е, не е скъпо, но знаеш ли пилето в зелето от кога е? като му минат всички срокове за годност, и те вземат, че го мариноват и сготвят, и ето ти теб - удобство !

4

Гoшу

преди 5 години

Някой от нещата са много оригинални, направо гениални :))) Хареса ми това с тоалетната и количката на стената. Даже смятам и аз да си взема една такава количка и да си я използвам по тоя начин :)))

3

до №1

преди 5 години

до 1Тотална липса на чувство за хумор! Накъде си се разсъждавал?

2

Анонимен

преди 5 години

За 2 лв.? Откъде?

1

Анонимен

преди 5 години

Не е въпросът дали имаш котлон, печка, фурна..въпросът е дали си заслужава да си готвиш ако си сам? Преди си готвех и си замразявах тенджерата с манджа в пласмасови кутийки от мляко. Но като се замислих след време..по-изгодно ми е да си взема за вечерта една порция готвена храна- прясна един път и второ че утре ще си взема друга храна, а не да ям една и съща манджа три дни. Днес за вечеря си взех една кутия с 400 грама готвено зеле с пиле. Уникална вкусотия за 2 лева. И кво му плащаш?