9

Чичо Тони

преди 5 години

Ами да вземат съдийте да се бръкнат и да ги платят. Машините за гласуване (като всяка машина) не правят нищо друго освен да облекчат обработката на бюлетините. В секции с по 1000-1200 избиратели ще е оправдано ползването им, но в тези с по 50 - 100 - 150 избиратели, по села и паланки, където гласуването приключва към 8:00 сутринта, там кой да плаща за глупостите на "умните и красивите"?

8

Анонимен

преди 5 години

ГЕРМАНЦИТЕ ГЛАСУВАТ ПО ПОЩАТА- ДА СТЕ ЧУВАЛИ. СПОМЕНИ ОТ МИНАЛИ ИЗБОРИ- ЖИВЕЯ В ГОЛЯМ ГРАД, ОТИВАЙКИ КЪМ ИЗБИРАТЕЛНАТА СЕКЦИЯ, А ПОСЛЕ ИЗ ГРАДА АЗ СЕ СБЛЪСКВАМ СЪС СТОТИЦИ АВТОБУСИ С РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ, А ПОСЛЕ ДРУГАРИТЕ СПИРАТ В КЪСНИЯ СЛЕДОБЕД И ЧАКАТ НАРЕЖДАНЕ ОТ ЦЕНТРАЛАТА КЪДЕ ДА ГЛАСУВАТ. КОЙ ПЛАЩА ИСКУРЗИЯТА ТОЙ ПОРЪЧВА ДРУГАРИТЕ ЗА КОГО ДА ГЛсуват само така мога ДА СИ ОБЯСНЯ КАК НЯКОИ ДРУГАРИ СЕ ПОЯВИХА В ПАРЛАМЕНТА.

7

слонска трева

преди 5 години

В дълбока грешка сте и безвъзвратно закъснели , драги другари софийски административни съдии !Машините за гласуване отдавна са извън секциите за гласуване - по махали и паланки , по табори и катуни , където са програмирани предварително с кюфтета ,хран. продукти и най-вече с пари (50-тачки,100-тачки и т.н.), както и с безброй обещания !Като се се убедили вече - изпитано е на практика и действа.Само че, не към добро ...

6

Анонимен

преди 5 години

без машинни манипулации червените няма да видят власт никога

5

м-даа

преди 5 години

16 хил секции по 1500 една машина ето ти 24 мил лева.Ако ще има машини- САМО с машини да се гласува.Имам идея за далеч по евтин и същевременно пресяващ деликатно грамотните.Няма отделни бюлетини, правят се 50 варианта на есин лист като на всеки партиите се изписват с целите имена / без ГЕРБ ДПС БСП/ с интервал между тях, избирателя трябва да намери и да подчертае или огради избора си.В един кочан нито един вариант не се повтаря.Трябва да може да четеш за да гласуваш.Така пропадат кенийците

4

ads

преди 5 години

ЦИК има години от последното си решение, че нямало време. Това вече е подигравка на държавата със закона.

3

Анонимен

преди 5 години

Съдът: Машини за гласуване във всяка секция!...то няма кой да им гласува, те "машини" ше слагат !

2

:)

преди 5 години

До Нидейте баГлупости - няма никаква разлика дали ще задраскаш нвадраче върху салфетка или ще цъкнеш нещо върху един таблет. Ако решат да мамаят, ще си намерят как да го направят... За много голямо съжаление.

1

Нидейте ба

преди 5 години

Ако се гласува само машинно,ГЕРп ще загубят изборите.