27

муспи

преди 5 години

Цека'48-Лече-Етрополе-*** е правило тайни сондажи в Левски, да играят на този мач, като са поставили само едно условие - Левски да скалъпи някакъв бял състав! Иначе ще имат усещането че играят срещу френския Национал. От Левски са отговорили, че при новата рокада в България, този отбор със сложното име ще бъде закрит като изживял си времето, а агитката му пратена доживотно в Белене, по закона прокаран от дядовците им още '40те години. Там ще са и всички диваци играли в България.

26

Анонимен

преди 5 години

KOMUNISTA GUNDI,A SINA MU GIVEE V AMERIKA,TA KOI E GUNDI?G-N NIKOI.

25

Анонимен

преди 5 години

Някой да спомене името на промоутърите?!? Моко Сълюшънс - най-големите паляци сред промоутърите!

24

Добра новина

преди 5 години

Гнусни заглавия като тия "гавра с Гунди" карат обикновенните хора да го обичат още повече и да мразят комустите не разбирате ли, продажни *** ?

23

ЦСКА - ЕВРОИДИОТ

преди 5 години

На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие ***". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.

22

Анонимен

преди 5 години

Продъниха телевизиите за някакъв мач, в памет на някакъв футболист - изкараха го толкова велик!Дразнят ме - чак по телевизията ще го излъчват!Смешници!Имаме много други, много по-успели от Гунди!Живи при това!

21

еврофен

преди 5 години

Кой е този Гунди???

20

Честито!

преди 5 години

Никой в Европа досега не е наричал нито ЦСКА, нито друг отбор от БГ ***, освен Лецки и то го обявиха официално в едно от спортните предавания на голяма европейска спортна телевизия след като синия обор загуби спечелен мач в продълженията и то след като водеше с 3:1, само за 6 минути загуби с 3:4! Е това не са ли ***! Такъв друг резил няма в световния футбол - Лецки останаха завинаги в историята на световния футбол с това невероятно постижение

19

Това не е ЦСКА

преди 5 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

18

Цска-Сф.-Евроидиотът

преди 5 години

Да отпаднеш още на жребия на УЕФА - безценно! Честито на най-големите *** Цска-София, които постигнаха антирекорд по ранно отпадане от европейски турнири, който няма как да бъде подобрен никога !

17

Цска умря

преди 5 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

16

Чоко

преди 5 години

Кой уважаващ себе си отбор ще дойде да играе в чест на един пътен убиец. Отнел своя но и на други двама души живота. Карал с несъобразена скорост.Освен това как да почетеш майор от Държавна сигурност при това и комсомолски секретар.

15

Поздрави

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува !!!

14

Вилито по БНТ-то

преди 5 години

нямаха 'демераж' Левски и затова Милан им отказа...

13

ники

преди 5 години

Ами като ДПС ползва Левски единствено за пране на пари, какво очаквате???Докога ще ги търпим тези ми ти убавци да ни управляват нашия вече не-толкова-любим отбор?

12

Манолски

преди 5 години

кво се мъчат анонимниците-*** барабар Петко с мъжете ? Да извикат Левски Карлово и готово

11

Обективно

преди 5 години

а бе тази водеща не обели една дума цялото интервю.Да не е няма????

10

Киро Гела

преди 5 години

Да бяха поканили Вадуц. Сигурно щяха да се съгласят сервитьорчетата

9

Как кой?

преди 5 години

Русия разбира се!

8

Ей,чорбести шапкари,

преди 5 години

...ще видим вашто самочувствие какво ще е,като почнат да ви перкат голове отборите от "Б" група!