11

Чудо Невиждано

преди 5 години

Няма ли някой да узапти откачалките имащи отношение към сградите на София?Събориха мавзолея-сега ще правят музей в подземието?!Чува се нещо за партийния дом-вие нормалнили сте?Кръстете сградата на Цв.Цв.и я оставете! София вече е разруха.Собствениците на неподържаните сгради да им ги вземат на ниски цени или солено да ги глобят, че не ги оправят.София има ли главен архитект,има ли план скица на всички сгради,има ли план къда да се строи и къде-не?изобщо има ли нещо ясно или има само надути пуяци

10

Анонимен

преди 5 години

"Това е битка за всяка конкретна сграда" - и с кой е водите тази битка, кои сте вие също така? Стига вече с тези безумици, стига вече излишно напрежение, стига вече злоба и завист, кога ще стъпим на разума? Не може собственик да не може да се разпорежда с имота си и да не няма подобни инциденти като с конюшните. Когато дадена сграда е ценна за обществото и е собственост на частни лица, тя трябва да се откупи или собствениците да се обезщетят с парцели, сегашния модел на рестрикции не работи.

9

lelka

преди 5 години

Ами всичките тия сгради искап пари за поддръжка. Цялата ни знакова държава и население загива и умира, тая кметица искала някакви си отделни сгради да спасява. Или чисто и просто да заяви, че не са успели приближените придворни да се наместят в тия имоти.

8

Анонимен

преди 5 години

СЛАВА НА КМЕТА ФАНДЪКОВА ИСТИНСКА ЗАЩИТНИЦА НА БЪЛГАРЩИНАТА!

7

Анонимен

преди 5 години

ЗЛОТО ИДЕ ОТ ПОЗИТАНСКАТА ***

6

факт

преди 5 години

Вия за 30т.не разбрахте ли че нищо случайно не се случва у нас?!

5

Анонимен

преди 5 години

""Водим битка за всяка една по отделно", коментира столичният кмет Йорданка Фандъкова."Пък ако не успеете да се преборите за терена, палите сградите.

4

реалност бг

преди 5 години

Къщичке на дните златникът свиден и мили за царските конюшнине бих те сменил

3

extremist

преди 5 години

ДРУГАРКО ФАНДАКОВА, ВИЕ НАРОЧНО ВОДИТЕ БИТКИТЕ ТАМ КЪДЕТО ЗНАЕТЕ ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАГУБЕНИ. ВСИЧКИ ЗАКОНИ ЗА РЕСТИТУЦИЯ НА ЗЕМЯ ПРИЕТИ СЛЕД 1989г ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНЯТ, ЗАЩОТО ЗНАЕМ ЧЕ НЕ РАБОТЯТ

2

гатанка

преди 5 години

Отново лицемерие.Оставят сградите да се рушат за да вземат терена за нов строеж.Много сте нахални а и показвате ниска култура.

1

жк Овча Купел

преди 5 години

Аз напълно вярвам, че СО води битка за всяка една сграда, а именно битка да събори всяка една, на която да се издигне модерна жилищна кооперация за 2000 евро на квадратен метър ПОНЕ!ДАНО СКОРО И ЗЕМНИТЕ НЕДРА ДА ПОВЕДАТ БИТКА СРЕЩУ АЛЧНИТЕ СТРОИТЕЛИ, ЖИЛИЩНИ ПОСРЕДНИЦИ И ПРОЧИЕ ПЕЧАЛБАРИ И СХЕМАДЖИИ, ДА ИЗГЪРМИ ЕДНО ЯКО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ 7.5 И ДА СЪБОРИ ВСИЧКО, ПЪК ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА КВО ШЕ ПЕЧЕЛЯТ!