43

Руснака

преди 5 години

История с художествено повествователен характер. Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна... 2016, а сега сме коя година ... 2018

42

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам аз за този случай, но случайно или не, преди няколко дни гледах предаване по руската тв с абсолютно същия сюжет. Дори не питам дали не става въпрос за плагиат на журналята...само си разсъждавам на глас.

41

Анонимен

преди 5 години

Хаххахаахааааа!Промискуитетът е на почит!

40

Анонимен

преди 5 години

Според мен семейството много добре са знаели че детето не е от мъжа. Може и проблема да е в него и са решили да си купят бебе от жена, която е бременна, но не може д аго гледа на тоя етап. Тогава размяната на личните карти има смисъл. Ако бебето е негово и той е сигурен ,че това е така правата му са същите като тези на майката и той може да вземе детето и да си го гледа с нейно съгласие.

39

Обаче има въпрос

преди 5 години

Дали всичко е станало точно така?Да не е имало предварителна уговорка между мъжа и тази жена - тя да забременее от него, да роди детето и после да му го даде, защото жената, с която той иска да създаде семейство, не може да му роди?Възможно е да е имало такава договорка и дори услугата да е била срещу заплащане, а жената да е решила за по-сигурно да спи с повече мъже, та да забременее на всяка цена.Мъжът дали се е сетил да се изследва? Причината за бездетството да не е у него?

38

Анонимен

преди 5 години

Бедата е там, че детето се е оказало от друг баща.Иначе, какво толкова лошо има бащата да припознае детето си (ако е негово) и да го отглежда в своето семейство, след като биологичната майка е преценила, че не може да си позволи да отглежда дете в настоящия момент?

37

Анонимен

преди 5 години

"...бебето да бъде признато от мъжа и той да го вземе за отглеждане, макар и незаконно"Какво му е незаконното баща да признае детето си и да го вземе за отглеждане?Даже не е била нужна схемата с личните карти, просто след време жената го осиновява, тъй като то е вече дете на съпруга и, ситуацията също е напълно законна.Тази схема от години се ползва от едни, дето си продават децата, като отиват да родят в държавата на осиновяващите и мъжа заявява, че детето е негово и го признава.

36

до 36

преди 5 години

Да, в този случай е така. Само че това го казваш като са минали години, детето го гледат и са ти резюмирали случката. Сега си представи другата ситуация - идва едната да ражда срещу няколко хиляди дете, дето утре ще го продадат по чужбината за ... и тука можеш да добавиш каквото ти стига въображението. В момента на раждане лекарите не са знаели за случката, историята и предисторията. Затова са постъпили правилно!

35

Анонимен

преди 5 години

Добре бе, къде му е доброто в намесването на полиции, разследващи, лекари и държавата. Кой е спечелил? Човекът ще си мисли, че отглежда своето дете, детето ще има дом и родители, биологичната майка е доволна, че детето не е по домове, като не може да го отгледа. Намесили се моралните лекари и държавните бюрократи и какво имаме сега, наказани хора. Тези хиляди от глоата вместо дрехи и комфорт на детето за кого отиват? Какво става с това дете сега?

34

Алтерниращ веганист

преди 5 години

Ми опитали са се да избегнат такси, подкупи, обществено мнение, "защита" на детето, религиозни традиционалисти и обикновени тъпyнгери, администрация, адвокати, съдии и всякакви други ***.Иначе това се нарича сурогатно майчинство и в някои страни е напълно легално.Добре че се разминават изглежда само с неголеми глоби. И дано в бъдеще някой "добро"желател не разкаже тази история на детето и на съучениците му.

33

коректор

преди 5 години

До # 26 : Когато решиш да пишеш трябва да имаш все пак елементарна грамотност! Къде са ти главните букви, запетайки, точки?! Ти не се "осигоряваш", а "осигуряваш"! Що се излагаш да коментираш, като си пълен ***? Я си седи на село и си гледай "уфсете" и козите! 😁

32

"-"

преди 5 години

Размяна в родилното едната ражда, друга го взима! Кой е бащата?------Плачи дете, баща ти е невинен!Т.Колев)))))))

31

65

преди 5 години

Пак всичко опира до пари и доктори,според ефин коментиращ.Ами така е за съжаление.Предои години майка ,след преглед при лекарка ,отдъхнала си от страха казала ,,благодаряА лекарката отвърнала ,, ,благодаря'филия не мажеТоест иска пари ,за да си купи масло

30

анонимен

преди 5 години

Никъде не се казва,че бебето ще бъде дадено на истинската му майка.Само,че е трябвало и бащата да го глобят с 1500 лв.И тримата са участвали в измамата.Така е,не е лесно да се сдобиеш с детенце.

29

аааа

преди 5 години

Бездетната двойка е търсила сурогатна майка.Защо е забранено в България?

28

Анонимен

преди 5 години

да, *** е, че детето щеше да си има 2ма родители, а сега ще го гледа самотна майка, която според статията няма възможност да го гледа.......

27

Анонимен

преди 5 години

Аз от статията нищо не разбрах, добре, че заглавието обобщава, че някаква размяна се е случила. Написана е като от първолак-дислексик.

26

ами

преди 5 години

Грешката им е,че не са платили на някой доктор...тогава нямаше да има проблем...жалко обаче,детето щеше да има родители които са го искали...

25

Анонимен

преди 5 години

Като ония де мислили само за затвора абе господа вие сте по нередовни от нас *** нас ли ни изкарвате нередовни плащам данъци и осигоровки като отче наш рома плаща ли а не съм видял един аз плащам има няма и в нап осигоровки смятам се за редовен красимир арсов а ти търси под вола теле и ти ко трябва да съм точен маи в нап не съм те виждал та ми държиш сметка кои колко изкарва

24

Оппаа

преди 5 години

Ах тези палави родопчанки.