21

Затворник

преди 5 години

Така че му побарам дупapaтa на тоя,че още толко че му фръкнат зъркелите!

20

бопаджия

преди 5 години

Както и се очакваше, спецовете започнаха масираната акция, след като изчакаха Митенката да излезе в чужбина да се лекува. Цацаров каза,че няма данни за изтичане на информация- при тях никога няма данни.

19

Анонимен

преди 5 години

Браво- поздравления, издушете ги тия маймуни барабар с главната!

18

добре бе

преди 5 години

когато надупчиха очите, всички негови авери бяха пред болницата седмици наред - да го пазят. Нашите милиционери не се ли сетиха тогава да ги арестуват? А сега чак се сетили и блокирали града. Как може да са толкова *** бе? Ако закрият МВР-то никой няма и да разбере, *** за зеле не става от тях.

17

Нацепена батка

преди 5 години

Ето ви пример за нацепена батка, тръгнала да се "размята" по Богориди: Униформата е маратонки Найк (допускат се и джапанки, също Найк) анцуг Адидас, от тези, по-шаренките, с трите бели черти надолу по крачола, тежък, дебел златен синджир и слънчеви учелА (така казват на "очила" в Бургас) Рейбан бъбрек. Препоръчително е да има татуировки, а задължително е да се гледа лошо и на пакост!

16

Нацепена батка

преди 5 години

Очите, Водолаза, Кравата, Сървайвара, Магарето ....Тез' да ни съ нацйепинити батки ва??

15

:)

преди 5 години

Предполагало се било с какво се занимават......А и тоя очите не заслужава и 1/4 от усилията които направиха да го спасят.Заслужава си да си беше умрял като ***,какъвто е.Има толкова много хора които заслужават много повече,но за тях не се прави нищо.

14

bob

преди 5 години

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОО ПУКЕЛ БЕ!

13

Анонимен

преди 5 години

До РазбиркоЗащо?Понеже казва истаната!?

12

W

преди 5 години

А те аверите му се занимавали, а той чист като сълза .. Иронията е, че на най-големия му авер сина му е зависим от кокаин и това се знае в цял Бургас ..

11

Анонимен

преди 5 години

Две хубави очи.... Душата на ченге.

10

Коко

преди 5 години

Скапана държава и този как е още на свобода. Странно.

9

Анонимен

преди 5 години

Тиквата нали с наши пари лекуваше в турция авера си Очите!Той е един от генералите на бойните му мутренски банди!Само поредната пушилка!

8

Анонимен

преди 5 години

По времето на соца. Такива работи нямаше. Всичко беше под контрол и по отдели. Тези шефове в отдели нямаха прекори , а псевдоними с чин.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма как тази година туристите да са повече от миналата, а представителите на селскостопанската фауна да плащат миналогодишните вноски- трябва да бъдат актуализирани с инфлацията и растежа на икономиката

6

Кратун

преди 5 години

Да не са се опитали да седна на стола на Митьо докато се лекува някъде? България изровиха, за да му съберат лекари, над 46 литра кръв му преляха, за да го върнат от онзи свят, сега ловяли "аверите" му. Хайде де! По-скоро го пазят от конкуренцията.

5

Victimized

преди 5 години

А когато го гърмяха го карахте с правителствен хеликоптер.Не лъжете мижитурки!!!!

4

!!!

преди 5 години

Спрели са да си плащат ли бе ченгели, че им причинявате временно неразположение!

3

месара

преди 5 години

до мвр : ами прочетохме статията, вече може да ги пускате.

2

Анонимен

преди 5 години

Докато ГЕРБ са на власт Митьо Очите няма да бъде осъден.Виж, конкуренцията му ще бъде преследвана с цялата тежест на държавата.Да не забравяме, че все пак Митьо Очите е главният дистрибутор на ГЕРБ - той именно пласира дрогата по морето и се отчита на когото трябва.