7

Иванов

преди 5 години

Деяне, трябва да се учи постоянно. Добре е да е с разбиране, но не винаги става. Зубренето също помага. Осъзнаването на зазубреното понякога става след години. А когато нито си го разбрал, нито си го назубрил какво ще осъзнаваш. Лично аз със зубрене съм натрупал огромни по обем знания в най-различни области.

6

Анонимен

преди 5 години

В последните години оставам с вЧепетлението, че у тая страна има само 2 школа 119 и 51 ... да не би некой от тея двама калъфи директорите да ги готвят за нови министри...

5

10

преди 5 години

"Голият директор",който непрекъснато ръси "педагогически" бисери!Това момченце,рожба на ГЕРБ,не е чело и грам педагогика и психология-всичко тово са абсолютни безсмислици,за което говори и непреодоляния му шопски диалект.Какво ще учат тези 2 сезмици,след като са минали изпитите?Защо ще се връщат учениците с 3 години назад-тово не е мотивация , а зубрене.Напрежението го създават такива *** като него!

4

Анонимен

преди 5 години

Зубрене, та зубрене. Има неща, които не можеш да направиш, преди да научиш. Както и неща, които трябва да направиш, за да научиш...

3

Анонимен

преди 5 години

Стига сте се правили на умни и мислещи. И двете неща ви липсват тотално. Правите само пълна бъркотия. Ако не е нарочно... Върнете формата преди "прехода".

2

Анонимен

преди 5 години

Значи викате 7-ми клас е достатъчно. Иначе не разбрах какъв е тоя "финален етап"... Защо направо не го направите до 4-ти и толкоз. На кой му трябва да учи повече ?

1

Анонимен

преди 5 години

И тоя се е взел твърде насериозно.....само търси млади каки да назначава. Аман от самовлюбени нарциси.