54

Анонимен

преди 5 години

Каква почивка?Че аз нямам почивен ден през седмицата,а камо ли на курорт.Откъде пари?Парите са в червените олигарси и най обикновени бандити,поддръжници на червената мафия.Румен Овчаров вместо да е в панделата,най-безпардонно изкачва върхове в Русия.

53

Гошо

преди 5 години

До НакраткоАбе ***, Гърция не е само района на Кавала и Апровалта бе.Ти по-далече не си бил обаче.

52

ааа

преди 5 години

Който няма пари за почивка, да си ходи на село да копае бостана.Ще хване тен

51

*/*

преди 5 години

Всяка една статистическа приумица в България ,трябва в статистическата таблица да има само две графи...София и провинцията.Нищо повече.Защото става дума за две различни Българии.

50

Ганю

преди 5 години

Избягвам да почивам в България!Причини от земята до небето.На две крачки са Турция и Гърция.Кеф ти е Испания и Италия.

49

Киро харпуня

преди 5 години

Да фъргам кинти че да ида да си пържа задникаитиквата...ниогиш! То и немам де...щот колкот имам зема че ги изпия, ама...па ми е кеф! Ей на, у реката на село вода колкот ти душа сака! Тука потна бира колкот щеш, ама да ме цакат да я плащам топла 5 пъти повече...тая нема стане! Пък и все некоя и друга кака остая самотна...харпуня мирен не стои. Затуй...нъцки море!

48

Фотосинтеза

преди 5 години

Българинът винаги ще намери пари за почивка,алкохол и цигари.Но за дърва,въглища и храна няма.

47

Iceblast88

преди 5 години

На почивка ще ходят държавните с планирани отпуски за 3 години напред и с заплати изработени от хората. Частния сектор няма да ходят на почивка защото:1. Държавата краде 60% от доходите им под формата на данъци за да даде на нищо неправещите си служители - паразити2. Все някой трябва да изработи заплатите на държавните...3. Защото след съдраните от държавата 30 кожи на частния служител не му остават пари за почивка

46

Анонимен

преди 5 години

Ще почиват активистите на ГЕРБ и родата им.Българите ще работят. Някой трява да изкарва парите все пак.

45

кой българин ?

преди 5 години

Кой българин ?

44

сметка

преди 5 години

6млн души в държавата, от тях 1,5 са пенсионери - трудно е с пенсия да се отиде на почивка, 1млн са Роми и Турци, които не ходят по почивки, защото са неграмотни и нямат пари. Демек 55% ще ходят на почивка, това са 3.2млн души, като махнем въпросните индивиди от горе то излиза че 3.5млн са българите или само 300х. няма да ходят на почивка. Та така почти всеки Българин значи ще ходи на почивка....

43

Накратко

преди 5 години

Абе не знам дали българина има пари за почивка, но в Гърция всяка 3-та кола е с българска регистрация.Да не говорим че и менютата и табелите вече са и на български език.

42

Анонимен

преди 5 години

До *** *** 8Мога да се обзаложа че си от най-тъпите *** на Цоко и Боко.От тези които за 3 кюфтета ще *** майка си пред НДК посред бял ден.

41

Анонимен

преди 5 години

А бе как да има пари за почивка, като те щедро се изсипват за глупави статистики.

40

ДебБело серец

преди 5 години

Август вАканцувам аз

39

Анонимен

преди 5 години

Има ли българинът пари за почивка?ТЦ!

38

Анонимен

преди 5 години

Август месец ще почиват дебелогъзците

37

1

преди 5 години

Как няма пари,днес слънцето съобщи ,много голяма финансова новина,2милиарда излишък ,сме имали,или не всички,ще имат полза,от голямата финансова новина.

36

Башбачкатор

преди 5 години

Да почиваш ,не е като да вяканцуваш.Първо шефа да ти разреши да ползваш законния си отпуск.Второ.Шефа на жена ти да разреши да излезе отпуск по същото време.Трето.Да ти е платил заплатите.Четвърто....Пето...Абе айс.р.

35

анонимен

преди 5 години

ДО 34 КАК ГИ ЗАДЕЛЯТЕ ТИЯ 600 ЛВ. БЕЗ ЧУЖДА ПОМОЩ КАК СТАВА. И АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕРКА И САМА С 430 ЛВ ПЕНСИЯ НО НЕ МОГА И 100 ЛВ ДА ОТДЕЛЯ. ДАЙТЕ РЕЦЕПТАТА.