12

Свободен българин

преди 5 години

Великобритания се дърпа от норвежкия модел. Искат без пари. Ще видим какви ще ги надробят в преговорите, дали ЕС ще се "огъне" или ще си отстоява интереса. В края на краищата Великобритания напуска, а не ЕС!

11

А+

преди 5 години

Този развод ще удари и една плесница на България ,но Това ще е минимум а.

10

annybody

преди 5 години

също като при развод с "Топлофикация" - отрязваш радиаторите, но си плащаш сградна инсталация и си притопляш сухия хляб на парата от супата.

9

Анонимен

преди 5 години

До dmxВижте та се разберете между вас си "цивилизованите, великите и изключителните".Много взехте да ставате и започна да ни писва от вас. Ще ви разжалваме.

8

Анонимен

преди 5 години

Страх, страх и паника сред наглосаксоните, искат достъп до пазара на ес, искат да са важен финансов център, искат да са като сингапур, но не искат работници от ес. Много са нагли. Примката около врата им се затяга и започват да заплашват, че отношенията ще се развалят.

7

dmx

преди 5 години

Това, ако не знаете, е нацията "превъзхождаща" останалите нации. Това е Велико-Британия. Кой е друг с името си ви заявява, че е Велико-нещо си.

6

Анонимен

преди 5 години

Хънт, вярно ли, че официално сте закрили консулството си в Санкт Петербург?Причините? Или руснаците ви изгониха?

5

Анонимен

преди 5 години

Е нали с шри ланка щяха да преговарят бизнес оферти за кралски кокосови орехчета.

4

Анонимен

преди 5 години

"Напредък за постигане на сделка за Brexit с Европейската комисия липсва, което тревожи Великобритания."Ами как да има напредък? Те великите британци не преговарят, ами заявяват - "Ние нищо няма да дадем, само ще вземаме", стават и си тръгват. А после реват, че нямало да има сделка?!? Няма и да има. Те не разбраха, че за напускането има две опции - с лубрикант или без лубрикант... не може и вълка сит и агнето цяло.

3

Анонимен

преди 5 години

Мислехме, че Борката е ударил дъното на наглосаксонската външна, но Джереми дори националността на жена си обърка - и то насред Китай.

2

Българин

преди 5 години

Сваляне на Тереза Мей-Новичокова и избиране на ново правителство, което да вземе под внимание реалните икономически интереси на Великобритания!Как може да излезнеш от общността, от която зависиш??! Все едно някой да се отдели в панелен блок и самостоятелно да се оправя с проблемите в него??!!

1

оооооооооооо

преди 5 години

Я стига!Така искам,така не искам...