60

Анонимен

преди 5 години

Това за НАТО и "бизнеса", Тръмп го е казал метафорично. Всеки що годе интелигентен човек така го разбира. Прочетете изказването му в оригинал. Ама манипулативните МСМедиите не пропускат от това да направят опорка, за безмозъчни.Да, Тръмп иска силно НАТО и го прави, за разлика от предните кекави президенти.

59

Анонимен

преди 5 години

Айдее, пак тъпотии преписани по всички спонСОРОШирани сайтове. Разбира се че Тръмп оздрави НАТО и още ще го оздрави. НАТО се бе разкашкало преди Тръмп. Най-после САЩ и Света случиха на лидер. Ха да се опита Путин сега, пак да палува както с Крим. И да праща зелени човечета, а ? Хахаха.Разбира се че либерал-комунист-глобалистите и медиите им, ще вият на умряло

58

Анонимен

преди 5 години

FAKTITE POKAZVAT CHE USA SI RAZVQVA KONQ DA PASE KYDETO SI ISKA PO SVETA ZA SMETKA NA NAIVNICITE OT ES

57

невероятно,но факт!

преди 5 години

Славните времена на НАТО са в историята,колкото и да се опитват да скрият това неговите апологети.Нещо повече,НАТО става пример за напразно прахосване на пари и за безогледни неудачни действия!?Войната е в голяма степен икономика ,бизнес,и Тръмп е прав като казва ,че НАТО вече е губеща бизнес организация!?На някои това може да не се харесва,но това е "медицински" факт!

56

Анонимен

преди 5 години

Абе немците като е за нато- не било бизнас, а чиста политика, а като е за Северен поток 2- чист бизнес било, а никаква политика... Малко като нутелата стана къде с лешници къде без лешници- според случая.

55

Анонимен

преди 5 години

Удри Бай Тръмпе!

54

Анонимен

преди 5 години

Много ви е черен Тръмп.. и на много други хора. Ама фактите говорят в негова полза и в полза на Америка, каквато е и целта му.

53

Тръмп

преди 5 години

Аз съм истинският Доналд Тръмп и питам ЗАЩО ИМАМ ХЕЙТЪРИ?!?!?!??

52

Стамат

преди 5 години

Масоните скочиха един против друг. Това е хубав момент!

51

ТHE Патриот

преди 5 години

НАТО=тероризъм!

50

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен63като виждам стила ти на изказване бих се обзаложил на проблеми с алкохола и антидепресанти. когато ти се привози в багажник - заповядай да почнеш да изтребваш човечеството, каскет.

49

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

либералните медии не могат да си простят факта, че това което пишат и това, което ще стане нямат нищо общо. първи стъпки към не- зависими медии :)

48

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е като Боко-вътоглавото.И двамата лъжат БЕЗОБРАЗНО а факта че плебса ги избира ми казва само едно,човеците прогресивно оглупяват и тази тендеция ще но заведе ТАМ където Хитлер заведе човечеството миналият век.който смята че световните войни са свършили много се е объркал.Който смята че няма да летят ядрени ракети много се е объркал.Армагедон приближава с бойки стъпки а *** като трумпета и Боко са неговите знаменосци.

47

Край

преди 5 години

Сащ пазят ЕС от Русия както Вис 2 пазеше кафенетата през 90те. години.Тръмп иска държавите да харчат повече пари за оръжие - непременно американско. питайте Плевнелиев дали не трябва да купим Ф16 ента употреба.

46

А бе

преди 5 години

Ха познайте от първия път кой ще надделее-евро-..... или Тръмп!Тия не стават за нищо,Европа ще ми защитават...Хеле оня с ишиаса,яловата бабетка и бабое.ецът!

45

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Тръмп има НАТО като частна корпорация, а САЩ в негово лице е бирника! Това разбрах от статията - еми правилно!

44

до шахматист

преди 5 години

Защо ти е online връзка? Винаги може да прочетеш същото горе долу преведено на български и украсено със съответните мантри в Днес, Дневник отскоро и в Дир и всички медии на Икономедия.

43

Хм

преди 5 години

Сигурността е много относително нещо-примерно,единствената сериозна,екзистенциална заплаха за България е Турция.Ама за да се опазим от нея и 50% от БВП няма да стигнат...Иначе Русия,Иран и някакви от на май...ната си ни били врагове....

42

Анонимен

преди 5 години

Чърчил, ако беше жив щеше да каже, че желязна медийна и в соц. мрежите завеса се е спуснала от Лисабон до Талин.

41

Анонимен

преди 5 години

До владимирНие под кое влияние попадаме БРИКТС или САЩ?